Медсестра поскаржилася лікарю на апендицит: здивуванню хворої не було меж, коли виявилося, що народжує

Коли у Шелбі відійшли води, жінка була шокована. Бідолаха не знала, що вагітна, тому й не очікувала нічого подібного. Перелякалася у смерть. Як таке могло статися?

Сама Шелбі працює медсестрою. Тому дуже дивно усвідомлювати, що не розпізнала сигналів власного організму. Перебуваючи при надії, 21-річна молодичка й гадки про це не мала. Ніяких підозр чи змін в організмі вона не помічала. Хіба що трішки додала останнім часом у вазі.

Всього за пару днів до години “Х” молодичка мала розмову зі своїм бойфрендом, який висловив бажання завести дитину. А вже зовсім скоро у жінки відійшли води.

Шелбі сприйняла потуги за напад апендициту

Спочатку, коли почалися кольки в животі, вона запідозрила напад апендициту. Гадала, що все минеться саме, тому очікувала цілих 16 годин на поліпшення стану. Та коли обмочилася, втямила, що тут щось не те. Але ще дві години мужньо терпіла біль. Лише тоді звернулася до медиків.

Лікарі швидко розібралися, що відбувається, забрали породіллю в операційну і зробили кесарів розтин. На світ з’явився хлопчик, абсолютно здоровий. Тільки тепер щаслива мама дізналася, що перебувала на 34 тижні вагітності. Шелбі має схильність до гіпертензії, але малюк появився на світ здоровим. Породілля назвала дитинку, що так несподівано з’явилася в її житті, Кайденом Рейцем.

Бойфренд дівчини мріяв мати дитину, але не так швидко

Як її коханий міг передбачити швидку появу нащадку, так і залишилося невідомим. І чому жінка, що сама працює у сфері охорони здоров’я не розпізнала симптомів вагітності, а вирішила, що це апендицит, теж поясненню не піддається.

У лікарні, куди дівчина прийшла і поскаржилася, що в неї ось-ось розірветься апендицит, поцікавилися, чи не вагітна вона. На що Шелбі категорично заявила, що у неї йдуть місячні, й вона не може бути при надії. Та, як бачимо, справжні дива вряди-годи трапляються.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.