Чоловік пережив справжній шок, розкривши таємницю дива: хтось щоночі підкладав йому грошові купюри в черевики

В оселі Миколи стали відбуватися дива. Хтось постійно підкладав чоловіку у взуття грошові купюри. Вранці, взуваючись, господар виявляв "сюрприз", та домашні клялися-божилися, що нічого подібного не робили.

Чоловіку конче хотілося дізнатися, хто цей добряк, що кожної ночі постачає йому гривні на дрібні покупки. Тож він вирішив простежити за передпокоєм. Увечері зручно вмостився на кухонному диванчику, а двері прочинив, щоб було видно вішалку, під якою й стояли чарівні черевики.

Довго боровся зі сном, та врешті Морфей здолав чоловіка, і він проспав до ранку. Тож власну цікавість вдовольнити не вдалося. Вранці у кишені лежала “сотка”. Радісний Микола придбав пива і чипсів, подякувавши невідомому благодійнику.

Врешті дружина й онуки повірили, що гроші звідкілясь беруться у черевиках. До цього вони гадали, що дідусь жартує і сам підкладає купюри, щоб розважити рідню. Тепер стали підозрювати домовика у неймовірній щедрості.

Микола вирішив усе-таки прояснити справу до кінця. Вдень виспався, а звечора зайняв пост спостереження. Повіки злипалися, але він пив каву й терпів, намагаючись не закуняти й врешті розставити всі крапки над “і”.

Врешті все стало зрозумілим. Під самий ранок у передпокої почулися тихі кроки. Зі спальні вигулькнув добродій, тихенько підкрався до черевика, всунув туди грошову купюру і мовчки повернувся назад на своє місце.

Загадку було розгадано: пес Боня вирішив підтримати господаря, коли той скаржився дружині на затримку зарплати. Ось і підкладав щоночі у взуття грошики. Де собака брав стогривневі купюри? Це елементарно: зазирав під матрац, де родина зберігала заначку, і тягав по одній, відносячи зі спальні у передпокій.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?