Жінці вдалося скинути 38 кілограмів: але зекономлені на калорійних продуктах гроші пішли на іншу залежність

Ельза мала нормальну вагу, коли виходила заміж. Та постійне стояння біля плити й троє пологів зробили свою справу – вага жінки сягнула вище 130 кг. Неймовірними зусиллями жінці вдалося скинути 38 кілограмів, але тепер вона страждає від іншої залежності.

Багатодітній мамі вдалося скинути ненависні зайві кілограми. Та коли вона стала почуватися нормально фізично, то здобула іншу залежність. Тепер Ельза страждає не від потягу до їжі, а від шопоманії.

Омріяного схуднення на 20% Ельзі вдалося досягти, залучивши безвуглеводну дієту, заняття фітнесом й операцію на шлунку. Цей орган гладкій жінці зменшили на 80%, тож довелося значно зменшити порції їжі.

Після сильного схуднення жінці знадобився новий гардероб

Набравши після пологів кілька десятків зайвих кілограмів, Ельза одного дня прийняла доленосне рішення. На бажання схуднути вплинув один прикрий інцидент. Вранці жінка не змогла втиснутися в жодну зі своїх суконь. От і вирішила, що вистачить об’їдатися.

Відмовилася від страв, що продають на виніс. Застосовувала низьковуглеводну дієту, вживаючи м’ясо, рибу, багато овочів. Після операції вага продовжила танути. Врешті жінка дісталася 90 кг і вирішила, що тепер має просто підтримувати отримані форми.

Позбувшись потягу до об’їдання, жінка захворіла на шопінгоманію

Та от біда. Тепер Ельзі не було у що вдягнутися, адже старий одяг висів на ній, як на вішаку. Довелося організувати шопінг. Ходіння по магазинах і примірювання різних фасонів так припало жінці до снаги, що вона ніяк не могла зупинитися, купуючи все нові й нові речі.

Ця залежність бідоласі обійшлася набагато дорожче, аніж колишнє переїдання. Але Ельза все одно радіє, що ввійшла в норму. Іноді їй кортить узятися за старе й поласувати чимось жирним чи солодким, але жінка з усіх сил намагається втриматися від спокуси. Шкода втратити здобуті з такими превеликими труднощами результати.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?