Хрустиш суглобами? Потрапиш до Книги рекордів: скільки разів треба хруснути, щоб побити світовий рекорд

Рекорд хрускоту суглобами побито. Попередній рекордсмен Книги рекордів Гіннеса спромігся хруснути 40 разів. Та знайшлася інша людина, здатна зробити відразу 46 хрускотінь.

Олле Лундіну нині 26 років. Хрустить пальцями бідолаха з 6-річного віку. Через власну фізичну особливість ім’я шведа потрапило до Книги рекордів Гіннеса. Молодик відібрав перемогу у непальця Камаля Похрела, який зафіксував досягнення на рівні 40 разів. Та рекордсменом чоловік вважався недовго. Всього за 4 місяці його досягнення перевищила інша людина.

Швед хруснув різними суглобами 46 разів

Лундін недовго готувався до моменту істини. Протягом місяця весь час хрускотів пальцями, аби визначити послідовність натискання на суглоби з максимальною віддачею. В день, коли було призначено фіксацію рекорду, молодик узагалі не хрустів, щоб не напружувати суглоби. На додаток він намагався не робити ніяких різких рухів.

Задача перед Олле була поставлена не з легких. Інтервал між хряскотіннями не мав перевищувати 3 секунди. Він завчив певну послідовність пальців, але так розхвилювався, що забув, як слід чинити. Між тим претенденту таки вдалося вразити конкурсну комісію. І рекорд було зафіксовано.

Хрускіт у пальцях допоміг здобути рекорд

Лундін й так перебував у стані стресу. Ще й додатково переживав, що скрипуча підлога завадить спікерам розпізнати потрібні звуки. Згодом з’ясувалося, що марно переймався цим. Мікрофон чудово зафіксував кожен звук, розмежувавши скрип дощок і хрускіт пальців. Тож підрахунки було зроблено з максимальною точністю.

У дитинстві бабуся лаяла онука, що він хрустить. Жінка лякала, що через це у хлопчика руки стануть кривими. Згодом з’ясувалося, що скрип іде не лише від пальців на руках, а й на ногах. Одного разу Олле робили тайський масаж, і раптово пальці на нижніх кінцівках почали хрустіти.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?