Браві рятувальники поспішають на допомогу не лише людям: рятують собак, котів, бобрів й іншу живність

Надзвичайникам не завжди доводиться рятувати людей. Іноді у сферу їхнього впливу потрапляють тварини. І далеко не завжди це звичні усім нам собаки й котики. Трапляються й більш екзотичні екземпляри

Бобер у фонтані

Нетішинським рятувальникам поставили задачу вивільнити бобра. Річковий гість якимсь чином опинився у чаші занедбаного фонтану. Самотужки дикий звір не міг вивільнитися, тож небайдужі громадяни викликали рятувальників. Бобра заманили в спеціальний контейнер і випустили на волю у водойму.

Кіт у вентиляції

Знам’янському підрозділу пожежно-рятувальної частини довелося діставати кота, який застряг у вентиляційній шахті багатоповерхівки. Бійці ДСНС застосували шанцевий інструмент, зробили отвір і дістали бранця з пастки.

Кролик за диваном

Під час чергового прильоту в Харкові зайнялася квартира. Вогнеборці намагалися приборкати вогняну стихію. Один із рятувальників помітив вушка, що стирчать з-за дивану й витяг звідти кролика. У бідолашки були обсмажені вуса. Водій довго відігрівав вуханя під бушлатом. Тепер тваринку, покинуту хазяями напризволяще, залишили при пожежній частині. Йому дали ім’я Лакі.

Собака у вольєрі

А в Золочівському районі на Львівщині сталася кардинально протилежна ситуація. Тут якраз чотирилапий друг врятував життя своєму хазяїну. Німецька вівчарка того вечора була неспокійна і весь час скавучала. Господар вийшов із будинку, щоб погладити собаку й лагідно поговорити. І в цей момент прилетіла ракета. Якби чоловік у той момент перебував у кімнаті, то, звісно, шансів вижити в нього не було.

Цуценя у криниці

У Новомосковському районі на Дніпровщині маленьке цуценятко провалилося у колодязь. І хоч пролетіло аж 5 метрів, опинившись на дні вузької шахти практично не постраждало. Добре, хоч води там не було. Тож рятувальники швидко впоралися зі своєю місією, піднявши малюка наверх і передавши господарю.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.