Медсестру ніхто з сусідів не бачив 2,5 роки: коли ж урешті вибили двері й попали у квартиру побачили таке…

Шейлу Селеоан ніхто не бачив, починаючи з літа 2019 року. Та лише в лютому 2022-го додумалися зайти у квартиру жінки в Пекхемі й віднайти повністю розкладене тіло господині.

Поліція вибила двері у квартирі 58-річної медсестри. На місці були виявлені залишки скелета жінки. Труп спокійнісінько розкладався протягом 2,5 роки, а на скарги сусідів про неймовірний сморід домовласник не реагував.

Особливо жахливий запах дошкуляв людям у перші місяці після смерті сусідки. Вони не могли спокійно спати, і весь час скаржилися у Peabody Housing, але там ніхто не реагував.

Жахливий запах тероризував родину довгий час

Життя Шантель, що мешкала на поверх нижче, перетворилося на суцільний жах. Домашні весь час відчували запах смерті, який неможливо було вивітрити із квартири. А одного разу господиня вирішила замінити лампочку під стелею, і на неї звалилася купа личинок.

Згодом майбутні комахи заполонили і спальню, й вітальню, й ванну. Вони перебували на шафах. Коли хтось сідав на диван, то згодом міг побачити на оббивці личинку в розчавленому виді.

Люди боролися з проблемою самотужки, як могли. Підкладали під двері мокрі рушники й простирадла, щоб перекрити доступ запаху. Та це практично не допомагало. Їсти вони теж не могли, бо всіх нудило. Спокійно виспатися ніхто з родини не спромігся за всі 2,5 роки.

Коли жінка вкручувала лампочку, на неї посипалися личинки

Селеоан 14 серпня зателефонувала терапевту й домовилася про зустріч наступного дня, але сама до лікаря не прийшла. Орендну плату англійка заплатила востаннє з картки також у серпні 2019-го.

У квітні 2020 року до оселі медсестри навідалися газівники. Жінка не відчинила. Оскільки безпеку газових приладів не було перевірено, то газ перекрили. Пожильці частенько скаржилися в житлову асоціацію на квартиру Селеоан. Десь за рік марних сподівань люди самі викликали поліцію. Офіцери постукали, а коли їм не відкрили, не наважилися вибити двері. Лише за 2,5 роки ходіння по муках удалося добитися проникнення у квартиру. Поліціянти були шоковані рівнем ступеня розкладання трупа. Не вдалося навіть встановити причину смерті.

Нові статті

Схожі статті

Ірма Вітовська, Ахтем Сеітаблаєв та інші: відатні кінодіячі України отримали президентську нагороду

Відомі українські кінодіячі напередодні Дня українського кіно отримали особисті відзнаки від Президента України. Всього нагороди отримали 11 кінодіячів. Відповідний указ був підписаний 13 вересня.

Ефектна фотосесія посеред інопланетного пейзажу: Ольга Мартиновська з “МастерШефа” знайшла трактор На Марсі

Суддя з "МастерШефу" Ольга Мартиновська показала нові фотографії зі свого відпочинку. Цього разу вона майнула подалі від Чорного моря і опинилась… посеред марсіанських пейзажів.

“Ми переїхали”: 30-річна дружина Віктора Павліка вперше провела екскурсію новою квартирою (ФОТО)

Нарешті здійснилась мрія бізнесвумен Катерини Репяхової та вона разом із Віктором Павлік і Михасиком переїхали до нової квартири - як вона виглядає?

Згадайте смак дитинства: як приготувати пухкий манник лише з 1 склянки сметани – швидко та дешево

Манник вийде нереально смачним, навіть якщо ви зовсім не вмієте готувати - рецепт пухкої та ніжної випічки лише з однієї склянки сметани. Покроково.