Викиньте цю косметику негайно: симптоми, що свідчать, що б’юті-засіб вам категорично не підходить

Придбали супер-пупер дорогий косметичний засіб, але шкіра неадекватно відреагувала на б'юті-продукт? І замість омріяної краси отримали набряки, почервоніння чи висипи? Треба розібратися, можливо, він вам просто не підходить.

Догляд за шкірою дуже важливий, адже гладеньке без зморшок обличчя дає можливість приховати справжній вік від оточення. Та якщо після використання крему чи тоніку з’явилося подразнення, значить, він не є вашою ідеальною парою. І слід відправитися на пошуки іншої доглядової косметики. Ось які ознаки свідчать про необхідність замінити косметичний бренд:

Подразнення

Невдовзі після нанесення косметики на обличчя відчуваєте, що шкіра почервоніла, свербить, пече? Відразу ж відкладіть крем чи масочку вбік. Цей продукт до вашого типу шкіру не підходить.

Косметика може не підходити до типу шкіри дівчини

Людям із чутливою шкірою слід дуже ретельно обирати косметичні бренди, особливо серед тих, що мають функцію відлущування. Наступним разом, щоб не втрапити в халепу, перед покупкою нанесіть трішки засобу на руку й простежте реакцію шкіри на нього.

Висипання

Косметичні продукти, що мають у складі ретинол й різні ексфоліанти, можуть викликати більш серйозні проблеми зі шкірою – вона вкривається купою червоних прищиків. Напевно, продукт виявився для вас занадто жорстким.

Трапляється, що висипання з’являються не відразу після використання косметичного засобу, а через деякий час. У такому разі важко визначити, що саме спричинило алергічну реакцію. Щоб вирахувати “шпигуна”, виключайте кожен із засобів для користування протягом трьох місяців. Так зможете втямити, який із них шкодить вашій красі.

Сухість

Після використання косметики відчуваєте сухість, утягнутість, дискомфорт? Ваша б’юті-косметика занадто жорстка для вашого типу шкіри. Якщо не відмовитеся від її використання, можуть виникнути серйозніші реакції.

Якщо косметика не підходить, шкіра відреагує відповідним чином

Можливо, слід змінити крем, що стягує шкіру, на гелеве зволожування. Або обрати косметичний засіб без ретинолу у своєму складі. Іноді шкіра подібним чином реагує на нову косметику, а згодом звикає. Та якщо подібні симптоми турбують довго, доведеться замінити засоби для догляду за шкірою, обравши значно м’якіші.

Нові статті

Схожі статті

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.