Мужня дружина викрала пораненого чоловіка з полону й привезла до Одеси: як вдалося провернути подібну оборудку

Людмилі Белінській надійшла звістка, що чоловік загинув на війні. Десять днів поспіль жінка оплакувала благовірного, а потім дізналася, що він живий і перебуває у полоні. Заради порятунку другої половинки одеситка наважилася на відчайдушний крок.

Сюжет серіалу “Мама”, де героїня переходить лінію фронту, знаходить і вивозить сина на територію України, втілився у життя в реальності. Тільки відчайдушній одеситці довелося рятувати власного чоловіка.

Людмилі сповістили, що Руслан загинув під Херсоном. Мовляв, кілька людей бачили, як йому поцілив у голову снаряд, а з такими травмами люди не виживають. Побратими поки не змогли забрати тіло через щільність вогню, та за кілька днів пообіцяли зробити це.

Руслан не загинув, хоча отримав смертельне поранення

Тим часом боєць перебував в окопі під Олександрівкою. Товариші відтягнули тіло туди, щоб не переїхало танком. Там бідолаха провів три дні. Згодом бої припинилися, і місцеві вийшли перевірити, чи не вижив хтось із поранених.

Натрапили на Руслана, що хрипів, і перетягнули його до сараю. Зважаючи на серйозність травми голови, прийняли рішення їхати до лікарні. Та дорогою натрапили на росіян. Так захисник опинився у Херсонському СІЗО, а потім у лікарні. Йому пропонували перейти на бік ворога, але чоловік обрав полон.

Йому зробили операцію, видаливши частину мозку. Пересуватися поранений не міг. Його перестали охороняти. Руслан прийшов до тями і назвав лікарю номер телефону дружини. Так Людмила дізналася, що її коханий вижив, і вирішила їхати в окупований Херсон.

Тепер Руслан має навчитися ходити заново

Один мужній чоловік згодився їй допомогти здолати купу блокпостів, і вони вирушили. Лікарі виписали довідку, що травма сталася унаслідок ДТП, і допомогли доправити пораненого через чорний хід до автівки, яка доставила їх до поромної переправи.

Дорогою довелося здолати десятки блокпостів, та довідка про аварію спрацювала. Тільки коли перетнули перший український блокпост, зітхнули з полегшенням. Додому повернулися 13 вересня, якраз у день народження Руслана.

Нові статті

Схожі статті

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.