Ганчірковий чоловік поводиться не згірш справжнього: лежить на дивані, заводить дітей і зраджує дружину

Дивачка з Бразилії, не знайшовши гідного чоловіка, побралася з ганчірковою лялькою. Тепер у них із Марсело вже є одна дитинка, а друга – на підході.

Мама подарувала Мейрівон Роча Мораєс ляльку, зроблену з ганчір’я. 37-річній бразилійці настільки припав до душі подарунок, що вона вирішила взяти шлюб із Марсело (саме так вона назвала свою нову іграшку). Ця щаслива подія трапилася у 2022 році.

Бразилійка оформила шлюб з ростовою лялькою

Не можна сказати, що пара дуже щаслива. Жінка зізнається, що разом із благовірним довелося довго притиратися. А ще вони пережили зраду Марсело. Та врешті все налагодилося.

Тепер у родині з’явилося поповнення. Первістка щасливі батьки назвали Марселіньо. Жінка через подібні родинні перипетії стала дуже популярною в мережі. Нещодавно вона сповістила підписникам, що пройшла тест на вагітність й отримала дві смужки.

Невдовзі після весілля у пари з’явилося поповнення

Мораєс запевнила, що цього разу в них із чоловіком народиться дівчинка. Та якщо лікарі помилилися, й на світ знов з’явиться хлопчик, подружжя не особливо сумуватиме.

На диво, користувачі TikTok не поділили радість блогерки. Під дописом з’явилося чимало негативних коментарів:

“Їй необхідна допомога”.

“Божевілля зашкалює”.

Та Мейрівон не переймається через це. Вона продовжує згадувати про зради свого чоловіка, попри невміння Марсело пересуватися й говорити. Жінка каже, що вони залишилися жити в тому ж будинку, але він уже не такий, як був раніше.

Вони останнім часом віддалилися один від одного. Добре, хоч дружина завагітніла. Через це Марсело став до неї більш уважним. Бразилійка певна, що друга дитина врятує їхній шлюб. Звісно, насправді друга дитинка буде схожа на Марселіньо, який, як і його татусь, має ганчіркові нутрощі.

Нові статті

Схожі статті

Від продюсерки до іншої продюсерки: як виглядають всі жінки 51-річного Пономарьова – на будь-який смак

Олександр Пономарьов має за собою два шлюби, яка закінчились не успішно, тож співак вирішив, що більше не буде публічно висловлюватись про особисте життя - що ж відомо про його попередніх партнерок?

Досвідчений автолюбитель: 49-річна Наталія Могилевська показала, на якому авто їздить – дорого-багато

Мало хто знає, що Наталія Могилевська вже багато років за кермом і у володінні співачки було не одне авто: на якому транспорті їздить зірка зараз?

Мішина у блонді, темна Кароль і рожевий імідж доньки Мірошниченків: зіркові експерименти з волоссям

Зірковий стиль – завжди як бурхлива горна річка. Він постійно плине вперед та змінюється, підпорядковуючись новим модним тенденціям. Незвичні образи Тіни Кароль і Ксенії Мішиної - тому доказ.

“Їм треба гроші”: 53-річний Дмитро Коляденко зізнався, чи вільне його серце – з Іриною Білик кінець

Дмитро Коляденко та Ірина Білик так і не змогли бути разом, але чи вільне серце шоумена зараз і чи є шанс на возз'єднання зі співачкою? Подробиці.