Акаунт Валентини Хамайко використали шахраї: надсилали родичам і друзям ведучої слізні прохання про допомогу

Інтернет-шахраї зламали сторінку в Телеграмі відомої ведучої і стали від її імені збирати гроші у підписників акаунту. Повелися на цю провокацію навіть родичі Валентини Хамайко.

Аферисти запустили в мережу спеціальний бот, який виявив номер телефону ведучої каналу “1+1”. Зламавши сторінку у Телеграмі і дізнавшись особисті дані Валентини Хамайко, зловмисники почали розсилати фейкові повідомлення від імені знаменитості.

Донька Валентини зазвичай перед сном заходить на мамину сторінку в Телеграмі і слухає казочку на ніч. А одного вечора дівчинка не змогла цього зробити. Додаток несподівано зажадав проходження авторизації, хоча був давно прив’язаний до планшета і зазвичай зайти в нього можна було безперешкодно.

Валентина Хамайко несподівано дізналася про збір коштів від її імені

Тоді ніхто не звернув уваги на подібну прикрість. А наступного дня Валентині зателефонував знайомий і поцікавився, чи й справді вона проводить збір грошей. Так жінка дізналася, що від її імені діють шахраї.

У свій акаунт у ТГ вона більше зайти не могла, оскільки хтось змінив пароль. Тож довелося просити друзів, аби надіслали скриншоти з листування буцімто від її імені. З’ясувалося, що хакери просили гроші у криптовалюті, щоб вирахувати їх було практично неможливо. Злочинці добре обізнані з ситуацією і просили допомогти чоловіку Андрія, який нині воює.

Донька Валентини Хамайко не змогла послухати казочку на ніч

Валентина була неймовірно збентежена новиною про хакерів. Відчувала провину перед людьми, адже більшість повірила у правдивість повідомлень із вимаганням грошей. Дехто навіть устиг зробити переказ.

Листування було настільки майстерно організовано, що навіть чоловік сестри знаменитості повірив у його правдивість, не запідозривши нічого лихого. Звісно, Хамайко написала заяву до кіберполіції. Та чи зуміють спеціалісти вирахувати електронні гаманці злодіїв, певності немає.

Нові статті

Схожі статті

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”: 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із 29-річною Дашею Кацуріною – “Я в шоці”

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?

“У неї проблеми з чоловіками”: відьма Марія Тиха висловилась про особисте життя 36-річної Лесі Нікітюк

Леся Нікітюк завидна холостячка, яка лише оприлюднювала інформацію, що якийсь час перебувала у вільних стосунках, але про єдиного обранця ніколи нічого не казала. Що відомо про особисте життя зірки?