Українка зробила найбільші вилиці в країні і не зупинилася: які ще частини тіла підрихтувала дівчина-фрік

Анастасію Покрещук українці впізнають за нестандартною зовнішністю. Блогерка весь час робить пластичні операції і не збирається зупинятися на досягнутому.

Анастасія Покрещук уже встигла відхопити титул володарки найбільших вилиць у країні. Та, здається, дівчина має намір поставити рекорди і з іншими частинами тіла, адже постійно щось у собі модернізує. Окрім уколів краси, збільшила груди. І це ще квіточки.

В арсеналі дівчини є операції для гарного преса, відкачування зайвого жиру, вставляння імплантів у сідниці. Наступними частинами тіла, що викликали невдоволення у зірки Інтернету, стали груди і статеві губи. Тож Покрещук взялася до зміни форми бюста і рихтування жіночих органів.

Дівчина переробила не лише вилиці, але й інші частини тіла

Врешті Настя видихнула спокійно – нові імпланти їй припали до вподоби. Щойно прийшла до тями після численних хірургічних втручань, блогерка тут же похвалилася новим тілом перед підписниками Інстаграму.

Володарка вилиць пояснила, що навчилася самотужки робити уколи краси. Навіть виклала в мережу відео, де показала, як проводить ін’єкції ліполітики просто в обличчя. Тож і губи, і вилиці у прибічниці незрозумілої краси не природні, а накачані.

Здається, до пластичного втручання Настя виглядала красивішою

Та далеко не всі шанувальники підтримали дівчину. Багато хто дійшов думки, що слід зупинитися з експериментами над зовнішністю й врешті вгамуватися. Коментатори не добирали слів:

“Жах, спеціально так себе калічити, це садомазохізм”.

“Груди скоро лопнуть, як і обличчя, просто треш”.

“Так, фігура дуже красива. Але що з твоїм обличчям буде років через п’ять – ось це страшно”.

“Навіщо ви себе так спотворили?”

“Скільки гидоти вводить постійно в організм, плюс курить і випиває”.

Та дівчина-фрік не зважає на подібний негатив. У шоу “Від пацанки до панянки” їй перемогти не вдалося, то вирішила ось такою епатажною поведінкою здобути собі славу.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?