Якби не мариновані огірки, власник ювелірної крамниці зазнав збитків: як солоні овочі перепинили пограбування

Пограбування ювелірної крамниці зловмисникам не вдалося. А все через те, що у хазяїна в руках якраз було кілька слоїків з маринованими огірками.

До справи четвірка кримінальників готувалася ретельно. Обрали об’єкт, підгадали час, коли до ювелірної крамниці саме завезли свіжий товар. Та, певно, хтось із команди того дня встав не з тієї ноги, оскільки злодіям дуже не поталанило. Невдачі переслідували їх з самого початку.

Грабіжники ввірвалися до ювелірного магазину в місті Санді-Спрінгс, коли там перебувало повно покупців. Зловмисників було четверо, і вони погрожували присутнім зброєю. Вважаючи, що достатньо залякали публіку, чоловіки взялися до роботи – розбивали вітрини та згрібали цінності по сумках.

Пограбування ювелірної крамниці не задалося

Раптом у дверях з’явився власник крамниці. Чоловік виходив на обід, а повернувся з великою сумкою, в якій було кілька банок із солоними огірками. Чоловік не розгубився і влаштував огіркову атаку – почав лупцювати нахаб сумкою по спинах.

Не очікуючи такого повороту, грабіжники розгубилися і відразу ж кинулися до дверей. Усім гуртом присутнім вдалося скрутити одного з бандитів і передати поліції. Та доля відвернулася й від решти учасників раптового нальоту.

Мариновані огірки врятували від пограбування

Коли вони вискочили з магазину, то сіли в автівку. Хотіли якомога швидше зникнути з району. Водій додав газу, втікаючи, але не впорався з керуванням, тому й зіткнувся з іншим автомобілем. Так усіх і пов’язали на місці. Згодом вони постали перед судом.

Серед нападників було двоє підлітків 16 і 17 років. Керував невдалою операцією в штаті Джорджія 40-річний чоловік. Та хіба міг натхненник злочину передбачити, що господар крамниці відшмагає їхню банду маринованими огірками?!

Нові статті

Схожі статті

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.

Андрій Данилко відкрив секрет своїх стосунків: що то був за поцілунок між тим та заміжньою мамою Сердючки?

Артист Андрій Данилко багато років виступає на сцені в образі Вєрки Сердючки. Про його особисте життя ходять легенди. Зокрема, співаку приписують стосунки із сценічною "мамою", Інною Білоконь.