Фрік фріком, а все розуміє: пітерський дивак Саша Шпак висловився про українсько-російські відносини

Мало кому відомо, що пітерський фрік Саша Шпак, попри екзотичну зовнішність, має потяг не до чоловіків, а до жінок і навіть вже в шостий раз одружений. У сьогоднішніх реаліях дивний блондин став якраз на бік України.

Мало хто з жінок хотів би бачити поруч подібне чудо-юдо. Та Саша Шпак доводить зворотне – його татуйоване тіло та імпланти в грудях і сідницях змушують жіноцтво перебувати в захопленні від зовнішності чоловіка.

Так Саша виглядав під час свого шостого весілля

Про перші 5 дружин бодибілдера мало що відомо, бо одружувався він, коли ще зовні був звичайним чоловіком. А от Ірина Мещанська захопилася саме фріком, хоча сама виглядала доволі пристойно. Шпак же на весіллі розгулявся на повну – скинув із себе одяг і ходив межі гостей в одних стрінгах.

Та спілкування з жертвою пластики не пройшло для Масі марно. Невдовзі вона взялася до перероблення власного обличчя, грудей, сідниць. Вони з чоловіком лягали під ніж хірурга в один день і робили операції на паралельних органах. Та якщо Ірину після перевтілень ще можна впізнати, то старі фотографії Саші кардинально відрізняються від його нинішньої подоби.

Навіщо цьому красеню знадобилися 20 пластичних операцій?

Ті, хто бачив юнацькі світлини Шпака, дивуються. Навіщо цьому гарному парубку знадобилося себе переробляти, адже він і так був достатньо привабливим?! Та стандартному блондину жилося тяжко. Дівчата хоч і упадали за ним, зате чоловіки дивилися як на тупого качка.

Заради першого татуювання блондину довелося три сотні разів навідуватися до тату-салону. Та він не зупинився. Паралельно наростив нігті, накачав губи. Нова зовнішність притягувала до фітнес-центру, де працював Саша, чимало клієнток. Усі хотіли мати такого нестандартного тренера. То справи різко пішли вгору.

Тепер Шпак став фріком, і все у житті налагодилося

Нині фрік пережив зо два десятки операцій і зупинятися на досягнутому не збирається. Такими ж нестандартними, як і поведінка, є роздуми Шпака з приводу російської агресії до України. На диво, росіянин не підтримує свою владу в цьому питанні.

На думку бодибілдера, наша країна має повернути собі всі захоплені території, бо інакше привид комунізму розповзеться по інших регіонах, і це ніколи не закінчиться.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?