Вчителька мріяла стати принцесою і стала нею: тепер покинула школу і вбирається в бальну сукню Попелюшки

Як і кожна дівчинка, Олівія з дитинства мріяла стати принцесою. Але життя диктувало свої правила, тож коли виросла, працювала вчителькою. Але від мрії англійка не відмовилася і за кілька років втілила її в життя.

Олівія Катфорт крок за кроком просувалася до своєї заповітної мрії стати принцесою. Дівчина викладала образотворче мистецтво в школі. Відкладала кожну зайву копієчку і після роботи готувала собі костюми принцес.

Її першими сукнями стали вбрання Попелюшки та Белль. Дівчина вбиралася у них і виступала на дитячих святах, влаштовуючи дівчатками справжній бал. Спочатку вчителька займалася цим у вихідні, та за рік справи пішла настільки добре, що довелося звільнитися з роботи й найняти до десятка юнок, які теж грали роль принцес, розважаючи дітлахів.

Тільки ставши принцесою, дівчина відчула – життя налагодилося

27-річна принцеса створила розважальну компанію, ретельно обираючи потенційних працівниць. Всі вони мають гарно співати, танцювати й вміти спілкуватися з дітьми. Британська принцеса невдовзі змогла придбати собі великий двоповерховий будинок.

Копіювати наряди принцес із Діснейленду Олівія не має права, але в її костюмах добре проглядаються Аріель, Жасмін, Ельза й інші принцеси. Ставши леді-бос, колишня вчителька не відмовилася від виступів. Частенько заради власного задоволення виступає під час свят.

Тепер в Олівії чимало помічниць-принцес

Щоб перетворитися на справжню принцесу, Катфорт доводиться витрачати 2 години часу. Близько десятка дівчат допомагають Олівії, виступаючи що вихідних на різних заходах.

Особливо такі героїні подобаються дівчаткам. Вони залюбки підспівують і підтанцьовують. Напевно, теж вважають себе принцесами чи принаймні мріють ними стати. Як показує приклад нашої героїні, в цьому немає нічого недосяжного.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?