Грабіжників теж мучить совість: знайшовся дивак, який після пограбування банку повернув усе до копієчки

Муки сумління – страшна сила. Чолов'яга, якому вдалося без проблем пограбувати банк, не зміг скористатися отриманими грішми. Віддав їх назад і попросив викликати поліцію.

69-річний американець завітав у приміщення кредитної спілки працівників штату Північна Кароліна о пів на одинадцяту. Поштовхався по офісу, а потім підійшов до віконечка каси.

Дивний відвідувач передав дівчині записку з вимогою дати грошей і погрозою, що має при собі пістолет. Та тремтячими руками відрахувала купюри й передала грабіжнику. Але тут на літню людину напали муки совісті.

Касирка віддала гроші грабіжнику, але він їх не взяв

Він віддав отримані гроші назад і зі словами, що не може цього зробити, попросив викликати поліцію. Тікати нікуди не став. Сів у вестибюлі на стілець й дочекався, допоки під’їдуть співробітники офісу шерифа, і на його руках зімкнуться кайданки.

Своєчасне каяття не вберегло чоловіка від відповідальності. Йому пред’явили звинувачення у спробі пограбування. Його відвезли до в’язниці, а згодом випустили під заставу у 25 тис. доларів.

Покарання за вчинок, маючи при собі небезпечну зброю, має бути доволі суровим. Втім, який термін світить совісному грабіжнику, згодом визначить суддя.

Чоловік спокійно дочекався, поки на його руках зімкнулися кайданки

Між тим треба віддати американцю належне – він не застосовував зброю і не скористався отриманими грішми, а всі до копієчки повернув назад. Напевно, це має стати пом’якшувальною обставиною у справі.

Шкода, що поліцейські не сповістили, які обставини підштовхнули літнього чоловіка до такого необачного кроку. Напевно, це щось доволі серйозне, наприклад, хвороба родича чи ще якась нагальна необхідність. Важко повірити, що совісний грабіжник хотів заволодіти грішми, скажімо, заради розваг у Лас-Вегасі.

Нові статті

Схожі статті

Холостяк, як знають всі: 74-річний Михайло Поплавський не завжди був самотнім – хто були його жінки

Михайло Поплавський завидний холостяк, але так було не завжди - що відомо про бурхливе особисте життя співочого ректора, який двічі був одружений.

Маркетологи від Бога: в Україні продають щасливе ліжко для тих, хто й досі шукає діточок в капусті

Українські продавці виходять на новий рівень і створюють унікальні оголошення. Вони відразу привертають увагу своєю неабиякою креативністю. Наприклад ось це – про чарівне ліжко.

“Повільніше, пане господарю”: вчені розповіли власникам собак, як правильно спілкуватись із песиком

Нещодавно вчені оприлюднили результати дослідження, метою якого було дізнатись особливості комунікації людей та собак. Як же господарю спілкуватись із песиком, щоб він його розумів краще?

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?