Везе ж людям! Як деякі щасливчики примудряються вигравати джекпот: уві сні і наяву

Одні люди все життя грають у лотерею і не мають із цього жодного зиску. Інші ж навпаки отримують бажаний джекпот без напруги. Як їм це удається?

Історія виграшу цих людей із різних континентів вражає. У першому випадку щасливчики ледь не позбулися виграшного квитка. У другому код перемоги взагалі було підглянуто уві сні.

Виграшний квиток ледь не здуло

Подружжя з Мічигану вирушило в подорож на північ. Довго їхали, роздивляючись довколишні ландшафти. Дорогою зупинилися біля невеличкого магазину, щоб перекусити. Побачили оголошення, що джекпот у лотереї вже перевищив 300 тисяч доларів, тому вирішили придбати один квиточок.

Щасливий білет ледь не здуло вітром

На зворотному шляху перевірили виграшну таблицю. Жінка аж скрикнула на радощах – джекпот їхній! Та підступний порив вітру ледь не полишив американців неочікуваного щастя – дмухнув так, що папірець вилетів із рук господині. Жінка в останню мить встигла перехопити квиток, після чого надійно приховала його і до кінця подорожі не чіпала.

Всю дорогу дружина з чоловіком обговорювали, що робитимуть з такими шаленими грішми. Вирішили покласти левову частину на депозит, щоб можна було вийти на пенсію значно раніше, ніж планувалося.

Наснився дивовижний сон

Іншій нашій героїні вдалося виграти відразу 670 тис. доларів. Річ у тому, що австралійці наснилася переможна комбінація цифр. Вона використала її та виграла джекпот. Мешканка Альтона грала онлайн. Придбала два квитки – в понеділок та середу.

Джекпот надійшов за онлайн лотерею

Коли заповнювала бланки, внесла цифри, які побачила уві сні. За кілька днів перевірила власний банківський рахунок й очам своїм не повірила – вона розбагатіла. Бідолашка так розгубилася, що поки не придумала, яким чином буде витрачати свій джекпот.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?