Рибалка з Рівненщини витяг величезну щуку: яким уловом можуть похвалитися інші українські рибалки

У країні нині існує заборона на риболовлю через нерест, але, здається, рибалок це не обходить. Вони один поперед одного хваляться розмірами улову. І цифри на вагах вряди-годи дійсно вражають.

Костопіль

Щука-велетень із Костополя

Для населеного пункту це видатна подія, яка сталася буквально на днях. Місцевий рибалка виловив чималу щуку. Сподіваємося, юшка з такої велетенської рибини була смачна, і колег-рибалок теж не оминуло частування. А ми тим часом пригадаємо інші видатні улови українських майстрів рибної ловлі, які зафіксовані в минулі роки.

Здолбунів

У Здолбунові водяться великі білі амури

Тут у серпні 2021 року юнаку пощастило витягти величезного білого амура. Вага рибини, яку дістали з у річки Устя, сягнула аж 10 кілограмів. Щасливий рибалка і всі охочі сфотографувалися з велетнем, а потім його відпустили на річкові простори. Вбивати і їсти такого красеня ні в кого рука не піднялася.

Озеро Світязь

Рибалка-щасливчик витягнув зі Світязя велику щуку

Наприкінці листопада 2022-го з озера витягли щуку, яка заважила понад 16 кг. Радості рибалки з такого неочікуваного приводу не було меж.

Коломия

Товстолобика на 20 кг вивудили в Коломиї

На озері імені Руфа водяться 20-кілограмові товстолобики. Це доведено місцевим рибалкою, який спромігся витягти у грудні 2022 року подібного велетня. Сам би чоловік ніколи б не впорався. На щастя, мимо проходили військові, які й допомогли доправити велетня на берег.

Городоцький район

У Городоцькому районі водиться 30-кілограмовий товстолобик

У ставку “У пристави” поблизу річки Угри цей досвідчений рибалка вже тягав 12-ти і 18-кілограмові тушки. Але наприкінці серпня 2021 року йому пощастило виловити 30-кілограмового товстолобика. Двобій із рибиною тривав цілих 40 хвилин. Урешті перемогла людина. Щоб наростити таку вагу товстолобику знадобилося щонайменше 10 років життя.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.