Діряві шкарпетки ні носити, ні викидати не можна: ці та інші народні забобони з приводу нижньої білизни

Люди по-різному ставляться до дірявих шкарпеток. Одні просто викидають, інші дбайливо штопають дірочку, щоб іще поносити. Розберімося, хто з цих груп виняє правильно.

Шкарпетки є в гардеробі кожної людини. По-перше, вони гріють ноги, по-друге, захищають стопи від різних вуличних негараздів. Дехто не зважає, коли річ продірявиться, і продовжує носити зіпсовані шкарпетки. Між тим, це є дуже поганою прикметою, і так робити в жодному разі не можна.

Через дірки у шкарпетках людина втрачає власну енергетику, і життєвих сил стає обмаль. Тож навіть потерту білизну, а тим паче продірявлену, носити в жодному разі не можна. Треба замінити їх на нові панчішні вироби.

Король Карл III відвідав мечеть у Лондоні з дірявою шкарпеткою

Діряві шкарпетки здатні принести біду і притягують невдачі. Якщо довго носити шкарпетки з дірочкою, почнете відчувати труднощі з фінансами, можливо, навіть збіднієте.

Якщо придбали нову пару, а вона швидко протерлася, це свідчить про те, що ви не цінуєте власних інтересів і відмовляєтеся від вигоди заради чужих цілей і на догоду іншим людям.

Натягнувши шкарпетки й не помітивши дірочки на тканині, знайте – вам слід нікуди не поспішати, зупинитися і добряче обдумати стиль життя. Він потребує кардинальних змін.

Чоловікам у дірявих шкарпетках немає довіри

Побачивши людину в дірявих шкарпетках, поставтеся до такої з пересторогою. Швидше за все, вона веде безладне особисте життя і не може викликати довіри.

Якщо ця річ туалету привиділася уві сні – неважливо, з дірками чи без – замисліться: хтось із дуже близьких людей виношує щодо вас нехороші плани.

Навіть якщо залишаєте діряві шкарпетки в шафі, ретельно зашиваючи дірочки, вони все одно рано чи пізно стануть непотребом. Але викидати їх в жодному разі не можна. Зношені до дір шкарпетки бажано спалити. Інакше з дому разом із білизною підуть і статки.

Нові статті

Схожі статті

Цей лайфхак зекономить ваш час і сили! Як потрібно прати штори та тюлі, щоб не прасувати потім – працює 100%

Постійно прасуєте все після прання, але не хочете цього робити - вихід є! Що потрібно зробити, щоб штори та тюлі були рівними після "очищувальних процедур".

“Міс Всесвіт 2024”: як виглядає 80-річна бабуся трьох онуків, що вийшла в фінал щорічного конкурсу

В 2024 році фіналісткою конкурсу "Міс Всесвіт" стала… 80-річна бабуся. Чой Сун Хва зуміла миттєво стати знаменитістю завдяки міжнародному конкурсу і набула статусу найстаршої моделі.

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.