Жінка хотіла ззаду виглядати, як бразилійка, та щось пішло не так: довелося зменшувати надто пишні принади

У той час, як більшість жінок мріють про збільшення випуклостей у певних привабливих місцях тіла, знаходяться й такі, що не отримують вдоволення від бразильських сідниць і зважуються на операцію по їх зменшенню.

Тіна прийшла на консультацію до пластичного хірурга з метою позбутися целюліту на стегнах. Та ескулап підбив відвідувачку зробити бразильську підтяжку сідниць. Процедура полягає в тому, що забирається жир знизу спини й зі стегон і переноситься в сідниці. Хірург сказав, що пацієнта виглядатиме приголомшливо. І в дечому він мав рацію.

Так сідниці дівчини стали виглядати після операції

Дамочка спокусилася на заманливу пропозицію і сплатила необхідну суму за операцію. У підсумку стала справжнім посміховиськом. На неї на вулиці тицяли пальцями, а підібрати одяг у крамниці стало просто неможливо.

Перехожі звертали увагу на дівчину з великими випуклостями

Жінка не могла дивитися на себе в дзеркало без сліз, бачачи тонкі ноги та гігантські сідниці. Мало хто захоплювався подібною пертурбацією, що з нею сталася. Більшість усе ж засуджували Тіну. Якби вона ще працювала стриптизеркою, подібне можна було б зрозуміти. Але для офісної працівниці, яка займалася нарахуванням зарплати, різке перевтілення виглядало як нонсенс.

Довелося зменшити жіночі принади

Терпіти це стало непереливки, й бідолаха зважилася на ще одну операцію зі зменшення сідниць. Заплатити довелося вдвічі більше, аніж першого разу. На диво, вона добре перенесла 3-годинне хірургічне втручання, особливого болю не відчувала і вже за кілька днів вийшла на роботу.

Тепер Тіна почувається щасливою. Перехожі перестали обертатися й дивитися їй услід, одяг сидить на фігурі нормально, сорочки не зсуваються, а облягають стегна, як годиться. Життя заграло новими фарбами.

Нові статті

Схожі статті

“У неї проблеми з чоловіками”: відьма Марія Тиха висловилась про особисте життя 36-річної Лесі Нікітюк

Леся Нікітюк завидна холостячка, яка лише оприлюднювала інформацію, що якийсь час перебувала у вільних стосунках, але про єдиного обранця ніколи нічого не казала. Що відомо про особисте життя зірки?

Карʼєра на паузі: куди зникла зірка 2000-х Гайтана, яка здобула шалену популярність – давно не в Україні

Гайтана була однією з найзатребуваніших артисток кілька років тому, але свою популярність швидко втратила - де зараз перебуває співачка та чим займається?

Мінімум 7 мільйонів за особняк: 54-річна Ірина Білик похизувалась власним просторим заміським маєтком

Поп-діва Ірина Білик хоч і не знайшла своє справжнє кохання, але живе в задоволення у своєму розкішному будинку під Києвом - як же він виглядає?

Смачна намазка на бутерброди: ідеальний рецепт для ситого сніданку, що пасує до кожного ранку

Вранці зазвичай часу на приготування корисної їжі не вистачає. Але водночас хочеться додати до чаю шматочок хліба із паштетом. Наступний рецепт – чудова можливість урізноманітнити свій раціон.