Анна Кошмал, Даша Квіткова, Ксенія Мішина розкрили секрети: скільки важать і як досягли таких результатів

Виявляється, що стрункі, немов очеретинки, зірки раніше мали серйозні проблеми з зайвою вагою. Кожна із них вирішила цю проблему по-своєму, але результат однаково вражаючий для всіх.

Даша Квіткова

Нині вага колишньої дружини Нікіти Добриніна складає всього 48 кг. А були часи, коли дівчина мала доволі пишні форми. Особливо помітно це було під час вагітності. Звісно, підписників блогерки цікавить питання, яким чином знаменитості вдалося досягнути таких дивовижних результатів.

Даша розповідає, що схуднення не є результатом виключно дієт та фізичних вправ. Втрачено 36 кілограмів за допомогою лікарів, що виписали дівчині спеціальні гормональні препарати, які гальмують апетит і відбивають почуття голоду.

Ксенія Мішина

Після пологів матір-одиначка позбулася ненависних 30 кг. Світлин з того часу не залишилося, бо актриса ненавиділа своє зображення в дзеркалі лютою ненавистю. Мішина взялася за себе і добилася неперевершених результатів.

Ксенія часто постить селфі зі спортивної зали і навіть показала ваги з позначкою у 48 кг. Артистка обожнює багато ходити, займається танцями, а ще слідкує за харчуванням, не вживаючи швидкоїжі й інших шкідливих продуктів. Зате води п’є багато – приблизно 1,5-2 л на добу.

Анна Кошмал

Зірка “Сватів” важить 50 кг. Актриса зізналася, що мала схильність до повноти, але тепер із цим покінчено раз і назавжди. Стрункості актриси можна тільки позаздрити. Останні 6 років дівчина перебуває із собою в повній гармонії.

Щоб втратити сантиметри на талії, Анні довелося повністю відмовитися від м’яса, яєць, риби. Кошмал вважає цю їжу мертвою. Був час, коли знаменитість повністю перейшла на сироїдіння. Почувала себе легкою, мов пушинка. Нині вона активно займається йогою, якою захопилася під час пандемії коронавірусу, та так і не покинула.

Нові статті

Схожі статті

Чи варто поступатися місцем в транспорті і звідки взялась ця традиція: 77-річна жінка не дочекалася милості

Кумедна історія днями трапилась у міському транспорті Вінниці. 77-річна жінка в міському транспорті всілась на коліна молодій дівчині, бо та… не поступилась їй місцем.

Салат наче й звичайний, а от подача доволі цікава: роблю з чипсів квітку хризантеми – гості просто шаленіють

На святковому столі цей салат матиме доволі ефектний вигляд. При цьому готується "Хризантема" дуже просто. Коли опануєте, таким же чином можете прикрашати будь-яку закуску.

Смугастий пухляш із зеленими очима: до Alyona Alyona після “Євробачення” завітав незвичний гість

Реперка Alyona Alyona, яка кілька днів тому посіла 3 місце на "Євробаченні 2024", заспівавши в дуеті з Jerry Heil — вже повернулась до України. І влаштувала теплу зустріч із зеленооким прихильником.

В Арама Арзуманяна у “Скажених сусідах” була українська дружина: як виглядає обраниця гумориста насправді

Арам Арзуманян ідеально вписався у гумористичний сюжет комедії в серіалі "Скажені сусіди". Цікаво, чи багато схожого в справжньої дружини актора з серіальною Інною Приходько?