Хірурги, роблячи операцію, відволіклися і… У підсумку жінка 11 років страждала від страшенних болів

Бідолашна жінка 11 років поспіль страждала від нестерпного болю. І лише потім дізналася, що хірурги під час операції дещо забули у неї в середині.

Зазвичай люди в білих халатах допомагають хворим позбутися від болю. Та цього разу сталася кардинально протилежна історія. Абсолютно здорова жінка стараннями медиків на 11 років випала з нормального життя, оскільки постійно відчувала гострий біль.

Довгих 11 років жінка мучилася від страшенних болів

Колумбійка 11 років тому вирішила перев’язати маткові труби. Марії Фореро було 39 років, і вона мала чотирьох дітей. То подумала, що з неї досить поповнень у родині. Хоч би цю малечу встигнути поставити на ноги. Під час операції лікарі необачно залишили в тілі жінки голку з ниткою. Це призвело до тривалих страждань пацієнтки.

Уперше біль у тілі Марія відчула за кілька днів після операції. Дні спливали, а він не минав, тільки посилювався з кожним прожитим днем. Лікарі призначили знеболювальне, але воно практично не допомагало. Доводилося просити більш потужні ліки, до того ж постійно збільшувати дози, та й це марно.

На знімку МРТ чітко видно голку з ниткою

Від болю жінка вже не могла ані ворушитися, ані спати. У жаху минули 10 років життя бідолахи, аж поки врешті лікарі не докопалися до причини постійного болю нещасної пацієнтки. МРТ показало, що в середині у жінки перебувають іншородні тіла – голка і простягнута в неї нитка.

Подібні історії частенько гуляють поміж люди, але сприймаються як звичайні страшилки. Але цього разу все виявилося звичайнісінькою правдою. Цікаво, чи понесуть безпечні хірурги покарання за свою недбалість? Та і якою мірою визначати те покарання, адже 11 років, прожитих із болем, жінці ніхто не здатен повернути.

Нові статті

Схожі статті

Ірма Вітовська, Ахтем Сеітаблаєв та інші: відатні кінодіячі України отримали президентську нагороду

Відомі українські кінодіячі напередодні Дня українського кіно отримали особисті відзнаки від Президента України. Всього нагороди отримали 11 кінодіячів. Відповідний указ був підписаний 13 вересня.

Ефектна фотосесія посеред інопланетного пейзажу: Ольга Мартиновська з “МастерШефа” знайшла трактор На Марсі

Суддя з "МастерШефу" Ольга Мартиновська показала нові фотографії зі свого відпочинку. Цього разу вона майнула подалі від Чорного моря і опинилась… посеред марсіанських пейзажів.

“Ми переїхали”: 30-річна дружина Віктора Павліка вперше провела екскурсію новою квартирою (ФОТО)

Нарешті здійснилась мрія бізнесвумен Катерини Репяхової та вона разом із Віктором Павлік і Михасиком переїхали до нової квартири - як вона виглядає?

Згадайте смак дитинства: як приготувати пухкий манник лише з 1 склянки сметани – швидко та дешево

Манник вийде нереально смачним, навіть якщо ви зовсім не вмієте готувати - рецепт пухкої та ніжної випічки лише з однієї склянки сметани. Покроково.