Допоки пляшки з записками подорожували водою, дівчатка встигли вирости: неймовірні історії дитячих послань

Дехто полюбляє надсилати СМСки виключно знайомим людям, але знаходяться й такі, що шлють повідомлення в невідомість. Просто ховають записку в пляшку і віддають на волю водній стихії. Хто знаходить подібні послання?

Пляшку знайшли через 10 років

Прибираючи пляж, Рос Еванс натрапила на дивну пластикову пляшку. Австралійська робітниця могла б просто викинути її на смітник, але чомусь зазирнула всередину. Дістала звідти записку від 8-річної дівчинки.

Пляшку з запискою 10-річної давнини викинуло на австралійський берег

За 10 років подорожі пластиковий контейнер здолав 80 кілометрів. Врешті хвилею його викинуло на берег. Дивно, але напис зберігся чітко:

“Мене звуть Інес Запкан, мені 8 років, той, хто знайде цю пляшку, отримає удачу на все життя від мене та моєї родини”.

Пляжний патруль штату Вікторія зацікавився особою відправниці. Пошуки привели до 18-річної дівчини, яка розповіла, що й справді в дитинстві скинула з пірсу в море пляшку з запискою. Відбулося це в Портленді.

Пляшка з України дісталася Угорщини

На момент, коли пляшку з запискою знайшли, авторці минуло вже 18 років

Три роки тому мешканці угорського міста Сегед виловили з річки пляшку з запискою, в якій йшлося:

“Добрий день, мене звати Соня, але всі кличуть Ньоня. Мені три роки, я відпочиваю на Тисі у серпні 5 (нерозбірливо) року. Хто знайшов – надсилайте подарунки за адресою… Я буду чекати”.

Люди настільки розчулилися посланням, що зібрали цукерки та іграшки. Представник консульства з Ужгорода навідався у Львів, щоб передати презент, і був надзвичайно шокований, адже Софія Спільник відправила пляшку в подорож ще 15 років тому, коли відпочивала з батьками й старшими сестрами у Закарпатті. Допоки та здолала 405 км шляху, дівчина встигла вирости.

Соня не пам’ятає цієї події. Записку від її імені написали сестри, вкинули пляшку у воду й забули про пригоду. А за 15 років родині нагадали про це ось таким дивним чином.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.