Одружившись відразу з 9 дівчатами, чоловік отримав вдев’ятеро більше проблем: претензії, заздрощі, ревнощі

Бразилець вирішив кинути виклик моногамії й одружився відразу з 9 дівчатами. При цьому манекенник уже мав за плечима шлюб із Луаною Казакі. Перша дружина радо прийняла поповнення у їхній родині.

Артур О’Урсо став власником справжнього гарему в наші дні. Оскільки у Бразилії до полігамії панує негативне ставлення, шлюб було взято у Франції. Католицька церква міста Сан-Паулу радо погодилася провести групову церемонію вінчання.

Весілля з 9 нареченими відразу Артур із Луаною придумали разом. Вони проводили медовий місяць у Кап-д’Агу – місті нудистів. Напевно, постійне споглядання оголених тіл і призвело чоловіка до бажання мати не одну жінку, а багато. Парочка весь час викладала в мережу світлини без одягу, чим викликала справжній ажіотаж в Інтернет-спільноті. От і вирішили закріпити успіх чимось доволі неординарним.

Під час медового місяця молодятам стало сумно, і вони вирішили влаштувати гарем

Дивно, що священники в костьолі погодилися взяти участь у дійстві. Перша дружина заявила, що вони з благовірним виступають категорично проти моногамних шлюбів, тому і вдалися до подібного креативу.

Попервах новоспеченому багатоженцю довелося не солодко. О’Урсо не хотів ображати коханих, тому зробив графік інтимних побачень. Але це йому самому не сподобалося. Адже міг кохатися з одною дівчиною, а в цей час думати про іншу. Тому почав робити все за покликом серця.

Щасливий чоловік водночас обвінчався з 9 жінками

Подібна поведінка чоловіка тут же викликала обурення серед жіноцтва. Почалися претензії, ревнощі, а ще заздрощі, коли одній діставався цінніший подарунок, ніж іншій. Потерпає глава родини й від критичних днів у благовірних. У цей момент настає “хаос”.

Дівчата одна за одною починають нервувати, деякі плачуть по кутках, інші вимагають солодощів. А сам голова гарему намагається втекти на квартиру, яку спеціально зняв, щоб відпочивати від галасливого сімейства. Врешті одна з гарему не витримала й пішла з родини. Артур завірив, що не буде поки що шукати їй заміну.

Нові статті

Схожі статті

Ірма Вітовська, Ахтем Сеітаблаєв та інші: відатні кінодіячі України отримали президентську нагороду

Відомі українські кінодіячі напередодні Дня українського кіно отримали особисті відзнаки від Президента України. Всього нагороди отримали 11 кінодіячів. Відповідний указ був підписаний 13 вересня.

Ефектна фотосесія посеред інопланетного пейзажу: Ольга Мартиновська з “МастерШефа” знайшла трактор На Марсі

Суддя з "МастерШефу" Ольга Мартиновська показала нові фотографії зі свого відпочинку. Цього разу вона майнула подалі від Чорного моря і опинилась… посеред марсіанських пейзажів.

“Ми переїхали”: 30-річна дружина Віктора Павліка вперше провела екскурсію новою квартирою (ФОТО)

Нарешті здійснилась мрія бізнесвумен Катерини Репяхової та вона разом із Віктором Павлік і Михасиком переїхали до нової квартири - як вона виглядає?

Згадайте смак дитинства: як приготувати пухкий манник лише з 1 склянки сметани – швидко та дешево

Манник вийде нереально смачним, навіть якщо ви зовсім не вмієте готувати - рецепт пухкої та ніжної випічки лише з однієї склянки сметани. Покроково.