Що віщує пташка, яка залетіла у житло до людей: це може бути на добро або й на біду

Птахи зазвичай перебувають на недосяжній для людей відстані й висоті. А коли трапляється, що пернатий представник залітає в будинок, це викликає справжній переполох. Що це може означати?

Наші пращури наділяли птахів важливою здатністю бути провідниками в потойбічний світ. Люди вірили, що пернаті здатні спілкуватися з душами померлих, тому пов’язували з ними чимало прикмет.

Якщо птах залетів у двері будинку, можете бути певні – до вас невдовзі навідаються гості. Якщо у вікно – слід складати валізи, збираючись у подорож. Молодятам пташка сповіщає про ймовірну вагітність.

Горобець попереджає про небезпеку

А якщо пернатий спромігся втрапити до оселі через трубу – це дуже погана прикмета. Можна очікувати найгіршого. Особливо, якщо птах застрягне й загине. Щасливий порятунок пташки й випускання її на волю може дещо виправити тяжку ситуацію, що склалася.

Через вікно чи з балкона зазвичай птахи приносять звістку від померлих родичів. Вони сповіщають, що у них все гаразд. Не виключено, що безтілесні душі хвилюються за вас і попереджають – невдовзі можете очікувати на матеріальні втрати.

Голуб викликає непорозуміння в домі

Якщо пернатий гість залетів й напаскудив, не треба сердитися. Це означає, що невдовзі ваша оселя стане повною чашею. Усі, хто в цей момент присутні у квартирі, значно покращать фінансове становище найближчим часом. При цьому докладати особливих зусиль не прийдеться – все станеться саме по собі.

Добре, якщо до вас навідається ластівка, соловей чи стриж. Тоді в домі запанують любов і спокій. Бажано пригостити гостя чим-небудь – це тільки на добро. Погану звістку несе ворон – це до нещастя, галка віщує сварку, сорока попереджає про плітки, голуб викличе непорозуміння між домашніми, горобець передбачає загрозу життю, зозуля намагається сказати про пожежу.

Нові статті

Схожі статті

Цей лайфхак зекономить ваш час і сили! Як потрібно прати штори та тюлі, щоб не прасувати потім – працює 100%

Постійно прасуєте все після прання, але не хочете цього робити - вихід є! Що потрібно зробити, щоб штори та тюлі були рівними після "очищувальних процедур".

“Міс Всесвіт 2024”: як виглядає 80-річна бабуся трьох онуків, що вийшла в фінал щорічного конкурсу

В 2024 році фіналісткою конкурсу "Міс Всесвіт" стала… 80-річна бабуся. Чой Сун Хва зуміла миттєво стати знаменитістю завдяки міжнародному конкурсу і набула статусу найстаршої моделі.

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.