Чи можна садити бузок у дворі: як за допомогою квітки загадати бажання і знайти відповідь на важливі питання

Травень у багатьох людей асоціюється з бузковим ароматом. Саме цього місяця кущики розпускаються, даруючи довколишнім красу білого чи фіолетового кольору. Щодо цієї рослини в народі існує чимало прикмет.

Кущ бузку, висаджений біля будинку, здатен захистити родину від злих сил, скандалів, непорозумінь. Бузковий аромат має заспокійливу дію, допомагаючи прийняти правильне рішення.

П’ята пелюстка

Дітлахи люблять перебирати бузкові квіточки в надії знайти в гроні п’ятипелюсткову квіточку. Якщо пощастило, її треба зірвати, загадати бажання й проковтнути. Воно має обов’язково збутися.

Чарівний бузок здатен виконувати бажання

Юні дівчата можуть не промовляти бажання – все одно п’ять пелюсток подарують їм зустріч зі сватами.

Місячна ніч

Поставте біля ліжка вазу з гілками бузку. Лягаючи спати, зверніться до Місяця з запитанням, яке вас хвилює. Вночі має наснитися сон, який надасть відповідь на те, що вас турбує.

Бузкова прикмета

Незаміжній дівчині слід зрізати гілку бузку до настання перших морозів і поставити в будинку в воду. Якщо вона розпуститься на Різдво, значить, вийдете заміж.

Колір бузку

Додому бажано приносити букет із лілових квіточок. Це захистить від недоброзичливців і негативної енергетики.

Білий кущ краще біля дому не садити

Гілки з бузковими квітами тримати у квартирі небажано. Якщо в будинку є незаміжня дівчина, бузок відгонить від неї всіх кавалерів. Хворій людині теж не можна ставити біля себе вазон з бузком такого кольору, оскільки процес одужання затримається у часі.

Білий бузок в дім заносити на бажано. Вважається, що це до вдівства. Але білі квіточки таки допоможуть привнести в життя трішки радості. Засушіть їх, складіть у полотняний мішечок, який завжди носіть із собою.

Нові статті

Схожі статті

Цей лайфхак зекономить ваш час і сили! Як потрібно прати штори та тюлі, щоб не прасувати потім – працює 100%

Постійно прасуєте все після прання, але не хочете цього робити - вихід є! Що потрібно зробити, щоб штори та тюлі були рівними після "очищувальних процедур".

“Міс Всесвіт 2024”: як виглядає 80-річна бабуся трьох онуків, що вийшла в фінал щорічного конкурсу

В 2024 році фіналісткою конкурсу "Міс Всесвіт" стала… 80-річна бабуся. Чой Сун Хва зуміла миттєво стати знаменитістю завдяки міжнародному конкурсу і набула статусу найстаршої моделі.

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.