Спеції, що мають надзвичайні властивості: здатні вбивати ракові пухлини, знижувати цукор і подовжувати життя

Спеції потрібні людині не лише для того, щоб урізноманітнити смак звичної страви. В деяких випадках додавання прянощів здатне подовжити життя, наскільки ці травки корисні для здоров'я.

Отже, ті, хто регулярно вживає певний набір спецій, може сподіватися на більш якісне і тривале життя.

Гострий перець

Ця спеція постачає в організм чимало вітамінів та мінералів. Якщо перець регулярно додавати потроху в їжу, можна сподіватися на покращення роботи внутрішніх органів. Ще один приємний момент – втрата зайвої ваги. Процес схуднення відбувається завдяки капсиноїдам. Саме ці речовини у складі перцю здатні збільшити витрати енергії і вплинути на жирові відкладення.

Гіркий перець має стати обов’язковим атрибутом на столі

Гострий перець до того ж зміцнює імунну систему. Вживаючи перчену страву, людина отримує потрібну кількість антиоксидантів, що особливо важливо в період пандемії. Сполуки в перці допоможуть організму здолати шкідливі мікроби й різноманітні віруси.

Серце менше турбує тих, хто регулярно перчить їжу. Ризик раптової зупинки людського моторчика у таких людей знижується майже на чверть. Любителів гострих страв уже не тягне на солодке, а значить, діабет у них на старість не розвинеться.

Кориця

Кориця захистить від діабету

Не відстає від перцю за своїми антидіабетичними властивостями й кориця. Якщо з’їдати пучку натщесерце, рівень глюкози й поганого холестерину в організмі нормалізується. Приправа допоможе відстрочити розвиток онкології. А тим, хто уже захворів, здатна допомогти загальмувати ріст пухлини.

Куркума

Куркума допоможе запобігти раку

Має властивість вбивати ракові клітини й ця спеція. Куркумін у її складі захистить організм від дії вільних радикалів. Тож протизапальний ефект від її вживання людям похилого віку гарантований.

Нові статті

Схожі статті

Ірма Вітовська, Ахтем Сеітаблаєв та інші: відатні кінодіячі України отримали президентську нагороду

Відомі українські кінодіячі напередодні Дня українського кіно отримали особисті відзнаки від Президента України. Всього нагороди отримали 11 кінодіячів. Відповідний указ був підписаний 13 вересня.

Ефектна фотосесія посеред інопланетного пейзажу: Ольга Мартиновська з “МастерШефа” знайшла трактор На Марсі

Суддя з "МастерШефу" Ольга Мартиновська показала нові фотографії зі свого відпочинку. Цього разу вона майнула подалі від Чорного моря і опинилась… посеред марсіанських пейзажів.

“Ми переїхали”: 30-річна дружина Віктора Павліка вперше провела екскурсію новою квартирою (ФОТО)

Нарешті здійснилась мрія бізнесвумен Катерини Репяхової та вона разом із Віктором Павлік і Михасиком переїхали до нової квартири - як вона виглядає?

Згадайте смак дитинства: як приготувати пухкий манник лише з 1 склянки сметани – швидко та дешево

Манник вийде нереально смачним, навіть якщо ви зовсім не вмієте готувати - рецепт пухкої та ніжної випічки лише з однієї склянки сметани. Покроково.