Як українські чоловіки втікають від військкомату: ховаються в багажниках і роблять чималі запливи

Деякі українські чоловіки всіма силами намагаються ухилитися від свого прямого обов'язку захищати батьківщину. Їхня настирливість у намаганні незаконно перетнути кордон України просто вражає.

П’ятикратний ухилянт

Мешканцю Волині чомусь не таланить покинути межі України. 23-річний ухилянт двічі намагався перетнути кордон із Молдовою. Ще на рахунку молодика є дві невдалі спроби потрапити до Угорщини і Польщі.

Через кордон у надувному жилеті

Вп’яте настирливий українець знову намагався втекти від військкомату через Польщу. Та натрапив на очі працівникам ДПСУ. Сліди втікача помітили на контрольно-слідовій смузі, тож затримати біженця на березі Західного Бугу було справою кількох хвилин. Бідак мав намір здолати водойму за допомогою рятувального жилета.

Сховався у багажнику

Водій мікроавтобуса спокусився на 5 тисяч доларів і приховав у своєму мерседесі 23-річного мешканця Тернопільщини. Спочатку молодик їхав як звичайний пасажир, та перед проходженням паспортного контролю перемістився у відсік для валіз.

Ухилянта дістали з багажника бусика

Звісно, від пильного ока прикордонників сховатися не вдалося. Тож тепер ухилянь дає свідчення про свою негідну поведінку. Ознаки злочину поліціянти вбачили і в діях перевізника.

Плив на надувній подушці

42-річний мешканець Дніпровщини вирішив здолати державний кордон вплав через Дунай. Та задум не вдався. Його затримали Ізмаїльські прикордонники просто на березі. В ухилянта в телефоні була сфотографована саморобна карта з окресленим маршрутом.

Ухилянт рухався за заздалегідь запланованим маршрутом

Чоловік збирався незаконно потрапити до Румунії, скориставшись надувною гумовою подушкою. До справи біженець поставився серйозно. Визначив, у якому місці Дунай найвужчий. Туди й подався. На невдаху очікує штраф у сумі 3 400 гривень і, звісно ж, повістка до військкомату.

Нові статті

Схожі статті

Цей лайфхак зекономить ваш час і сили! Як потрібно прати штори та тюлі, щоб не прасувати потім – працює 100%

Постійно прасуєте все після прання, але не хочете цього робити - вихід є! Що потрібно зробити, щоб штори та тюлі були рівними після "очищувальних процедур".

“Міс Всесвіт 2024”: як виглядає 80-річна бабуся трьох онуків, що вийшла в фінал щорічного конкурсу

В 2024 році фіналісткою конкурсу "Міс Всесвіт" стала… 80-річна бабуся. Чой Сун Хва зуміла миттєво стати знаменитістю завдяки міжнародному конкурсу і набула статусу найстаршої моделі.

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.