Для переселенців й заробітчан пропонують цікаві варіанти оренди житла: без ремонту, без зручностей, у трейлері

Складається враження, що нині в Україні здається в оренду будь-яке житло – від елітних будинків до звичайних вагончиків. Якщо прошерстити дошку оголошень щодо оренди, можна знайти багато дечого разючого.

Зате біля метро

Таунхаус без зручностей

Шикарний таунхаус з паркуванням у столиці чекає на орендарів. Станція метро практично поряд. От тільки радіти, що знайшли гарний варіант, зарано. Житло поки що без ремонту, відсутнє водопостачання і водовідведення. Тож справляти природні потреби доведеться на вулиці, а воду купувати. Тим, хто побажає мешкати у цій комірчині, доведеться платити не багато – близько 2 тис. гривень.

Всього за 2 км від столиці

Житло в трейлері

Ще один дивакуватий варіант – звичайнісінький трейлер, який можна орендувати всього за тисячу гривень на місяць. Вагончик зовні виглядає мало привабливо, натомість має власну “котельню” – звичайнісіньку буржуйку. Заощадливим людям якраз підійде.

Комірчина для гобітів

Квартира на 6 квадратів

Одесити теж не пасуть задніх з оригінальності пропозицій. Спромоглися запхнути в одне малюсіньке приміщення спальню, кухню і ванну кімнату. У цієї оселі на 6 кв.м є два великих плюси – вона розташована в самісінькому центрі й обійдеться всього у тисячу гривень на місяць плюс комірне.

Килимове царство

Килими повсюди

Тим, хто ностальгує за срср, подібна кімната прийдеться до смаку. Тут килими не лише на підлозі в кімнаті, але й на стінах, і навіть на дивані. Якщо пройти до кухні, то і там можна побачити килимове покриття. Здається подібне м’яке диво у Дніпрі за 3200 гривень.

Смарт-житло

Своєрідний смарт варіант

Саме так гучно власник назвав свій об’єкт нерухомості. У кімнаті присутнє двоярусне ліжко і стілець, який використовується замість унітаза. Опалювати “смарт” доведеться за допомогою буржуйки. Охочим поселитися у селі під Бояркою доведеться сплачувати за оренду півтори тисячі гривень на місяць.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.