Коли сину було 12 років, подружжя з’ясувало, що він має іншого тата: як таке могло трапитися у порядній родині

Шекспірівські пристрасті розгорілися в родині, коли жартома було зроблено тест ДНК. У підсумку з'ясувалося, що молодший син не є рідною дитиною.

Подружжя зачало старшого сина природним шляхом. Він народився світловолосим і блакитнооким – весь у тата. Натомість молодший був чорнявим і смаглявим. Усі подумали, що він більше схожий на маму, але правда виявилася зовсім в іншому.

Донна і Ваннер дружили ще зі шкільної лави. Згодом побралися і народили первістка. Коли з 6 років запланували другу дитину, з’ясувалося, що через грижу в чоловіка у них нічого не виходить.

ДНК тест відкрив страшну правду

Їм було по 35 років, коли вони вдалися до штучного запліднення. В ході ЕКЗ сперму чоловіка використали для запліднення яйцеклітини жінки. За 9 місяців вони стали батьками вдруге, назвавши нащадка Тімом.

Коли меншому хлопчику минуло 12 років, батьки вирішили зробити тест ДНК, щоб дізнатися все про спадковість. Натомість отримали результат, який надзвичайно шокував їх. Виявляється, підліток не є їхнім сином біологічно.

Тепер у Тіма віднайшлася купа біологічних родичів

Адвокат заспокоїв подружжя – хлопчика в них ніхто не відбере. Особливо переживав Ваннер. Батьку було складно усвідомити, що дитина йому нерідна. Він сам повів Тіма на морозиво і розповів страшну правду.

За кілька днів Тім сповістив, що хоче розшукати біологічного батька. Довелося робити ще один тест ДНК, який допоміг вийти на біологічну тітку підлітка. Через неї знайшли її рідного брата Девіна. Чоловік не відразу, але згодився пройти тест на батьківство, який виявився позитивним.

Його дружина також проходила процедуру запліднення у тій клініці. Яким чином сперма чоловіка потрапила до Донни, незрозуміло. Так у Тіма знайшовся рідний брат Тейлор і ще два молодших. Вони познайомилися, і підлітки відразу ж знайшли спільну мову.

Нові статті

Схожі статті

Цей лайфхак зекономить ваш час і сили! Як потрібно прати штори та тюлі, щоб не прасувати потім – працює 100%

Постійно прасуєте все після прання, але не хочете цього робити - вихід є! Що потрібно зробити, щоб штори та тюлі були рівними після "очищувальних процедур".

“Міс Всесвіт 2024”: як виглядає 80-річна бабуся трьох онуків, що вийшла в фінал щорічного конкурсу

В 2024 році фіналісткою конкурсу "Міс Всесвіт" стала… 80-річна бабуся. Чой Сун Хва зуміла миттєво стати знаменитістю завдяки міжнародному конкурсу і набула статусу найстаршої моделі.

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.