Весілля з кішкою, собакою чи рептилією: для цієї категорії людей немає нічого неможливого

Що б там не говорили зоозахисники, а деякі люди ставляться до тварин, немов до рівні. Навіть весілля з чотирилапами влаштовують. І не завжди у партнери обирають невинних котиків чи собачок.

Весілля з кішкою з розрахунку

Коли Деборі Ходж відмовили в Лондоні в оренді квартири через наявність кішки, жінка придумала неординарний вихід з ситуації – офіційно оформила шлюб з тваринкою на прізвисько Індія.

Чого не зробиш заради квартири

На думку 49-річної жінки, тепер їх не зможуть розлучити господарі нерухомості. Раніше на вимогу орендодавців Дебора позбавлялася пухнастих улюбленичків, але Індія значить для неї практично те, що й двоє дітей. Бідолашна тваринка втратила лапку під час аварії. Розлучатися з улюбленицею, яка потребує допомоги, щаслива наречена не планує.

Заміж за собаку через злі чари

18-річна дівчина змушена була провести шлюбний обряд із собакою, інакше вона не змогла б позбутися прокляття. Пса привезли прямо на місце урочистості. Тепер Мунда має піклуватися про свого благовірного. А за кілька тижнів після повного очищення карми їй дозволять вступити у шлюб із чоловіком.

Пес-чоловік захистить від чар

Обряд із собакою знадобився задля майбутнього щасливого життя молодят. В іншому разі вони зазнали б нещастя. Для цього району Індії весілля з псом ні в кого не викликає подиву. Дівчата погоджуються на це, щоб надалі у них усе було гаразд.

Одруження з алігатором заради процвітання

В мексиканському місті Сан-Педро-Уамелула мер змушений був зіграти весілля з крокодилихою. Свою Маленьку Принцесу Віктор Уго Соса проніс вулицями міста, вбравши у весільну сукню, а городяни радо вітали молодят.

Алігаторка-наречена принесе достаток

На офіційній церемонії зібралося майже все місто. Наречений навіть поцілував кохану, щоправда, обачливо зав’язав їй пащеку перед цим. Подібні свята є частиною старовинного ритуалу поєднання лідера громади з божеством. Всі свято вірять, що після подібного шлюбу їхнє містечко процвітатиме.

Нові статті

Схожі статті

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.