Еліна Світоліна після пологів ввійшла у вісімку рекордсменок: зіграла 10 переможних сетів у першому раунді

Еліна Світоліна здолала перший раунд Ролан Гаррос 2023 без жодної поразки. Українська тенісистка вдесяте пройшла подібне випробування, але подібного результату добилася вперше.

Еліна Світоліна здолала перший раунд Ролан Гаррос 2023 без жодної поразки. Українська тенісистка вдесяте пройшла подібне випробування, але подібного результату добилася вперше.

Уперше Світоліна виступила в рамках Відкритого чемпіонату Франції з тенісу 2013-го. Відтоді жодного разу не вилітала з паризьких змагань у першому раунді. 2023 рік для спортсменки ускладнювався народженням восени донечки й необхідністю повернутися в форму після пологів.

Судячи з ручки, донька Еліни успадкувала мамин колір шкіри, але обличчя, здається, все-таки татове

Українка довела свою спроможність поборотися за остаточну перемогу. Серію 10-0 до Еліни здобували лише сім тенісисток за всю історію Ролан Гаррос. Востаннє це вдалося зробити американці Серені Вільямс у 2010 році. Світоліна стала восьмою.

Більш як 10 перемог у першому раунді пощастило добитися швейцарці Мануелі Малеєвій (12-0) і німкені Штеффі Граф (16-0). Щоправда, це було ще в минулому столітті. Тож у нашої красуні є всі шанси побити рекорди колежанок.

Світоліній вдалося здобути 10 перемог поспіль

Успішний перший раунд не обов’язково призводить до перемоги в Ролан Гаррос. Із восьми тенісисток, що пройшли його настільки вдало, лише п’ять стали потім чемпіонками. Малеєва і Мартінес так і не потримали переможний кубок у руках. У нашої Еліни ще є шанс виправитися й здолати всі етапи змагань з перевагою над суперницями.

Світоліна зіграла на цих змаганнях 31 матч, здобувши 22 перемоги. На жаль, за останні 10 років тенісистці вдалося дістатися лише чвертьфіналу. Щоправда, подібне повторювалося тричі. Нині, коли Україна перемагає по всім фронтам, дівчині має врешті посміхнутися удача.

Нові статті

Схожі статті

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.