Закохана дамочка не помітила підміни: замість чоловіка вона 2 роки зустрічалася з… жінкою

Жінка познайомилася з чоловіком на сайті знайомств, закохалася і мала намір створити міцну дружну сім'ю. Та за 2 роки стосунків раптово дізналася, що її обранець є… жінкою.

Жінка познайомилася з чоловіком на сайті знайомств, закохалася і мала намір створити міцну дружну сім’ю. Та за 2 роки стосунків раптово дізналася, що її обранець є… жінкою.

Лаура (ім’я змінено) звернулася до суду з дивною скаргою на нареченого. Скаржниця несподівано виявила, що її наречений є жінкою. Подібний обман страшенно розлютив закохану дамочку. Вона була певна, що є гетеросексуальною. Та виявилося, що її мимоволі примусили до гомосексуальних стосунків.

Лаура була певна, що зустрічається з чоловіком

За 2 роки Лаура не виявила, що насправді закохана в жінку, а не в чоловіка. Вони познайомилися на сайті знайомств. Блейд відзначила, що вона чоловік. От наша героїня й відгукнулася на пропозицію поспілкуватися.

За кілька місяців листування в Інтернеті вони врешті зустрілися. Швидко знайшли спільну мову і почали зустрічатися. Невдовзі справа дійшла до інтиму. Лаура не відчула, що поряд із нею в ліжку перебуває жінка, а не чоловік.

Блейд не роздягалася перед нею, весь час ходила у футболці вільного крою і боксерських трусах. А під час розваг користувалася твердим предметом. Так минуло 2 роки. Зустрічі закоханих відбувалися не часто, але регулярно.

Судді доведеться приймати непросте рішення

Лаура обожнювала свого кавалера й мала намір згодом вийти за нього заміж. А коли врешті дізналася, що весь цей час крутила роман із жінкою, була на межі істерики. Такої витонченої підступності вона й уявити не могла.

Жінка зазирнула на сторінку коханого у Фейсбуці й втямила, що її жорстоко обманули, мимоволі змусивши займатися нетрадиційним сексом. У суді Блейд пояснила, що вони просто гралися в рольові ігри, й вона нікого не обманювала. Яким буде рішення судді у цій пікантній справі, поки що невідомо.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.