У червні кіномани відбудуть до Чернівців: фестиваль “Миколайчук OPEN” обіцяє чимало цікавинок

Любителі кінематографа зберуться невдовзі у Чернівцях. Саме там пройде 15-20 червня 2-ий Міжнародний фестиваль глядацького кіно "Миколайчук OPEN". Якими новими стрічками порадують учасники? Всього в конкурсній програмі візьме участь 8 кінострічок.

Любителі кінематографа зберуться невдовзі у Чернівцях. Саме там пройде 15-20 червня 2-ий Міжнародний фестиваль глядацького кіно “Миколайчук OPEN”. Якими новими стрічками порадують учасники? Всього в конкурсній програмі візьме участь 8 кінострічок.

МРТ

Фільм румунського режисера Крістіана Мунджіу

Матіас повертається з Трансільванії до нареченої та сина, покинувши роботу в Німеччині. Та очікуваної ідилії вдома не знаходить через кількох мігрантів, що влаштувалися на місцеву фабрику.

Мій сусід Адольф

Чоловіку, якому вдалося вижити під час Холокосту, починають ввижатися різні дива. Зокрема, він підозрює, що поруч із ним поселився Адольф Гітлер.

Тривала втеча

Спільний україно-італійський проєкт розповідає про долю Джачинто, який, народившись у в’язниці, довгий час не знав, що за її межами вирує життя.

Хто ти, Філіпе?

Напівбіографічна драма, що розповідає про поневіряння польського єврея під час Другої світової війни.

Я і Фелікс

Стрічка, знята за мотивами роману Артема Чеха Хто ти такий?

Розповідь про Тимофія, що сталася у 90-их роках. Одного дня підліток подружився з колишнім контррозвідником-афагнцем, а нині звичайним алкоголіком.

Сліпа верба, Спляча жінка

Європейська стрічка, знята за мотивами творів японського письменника Харукі Муракамі.

Як там Катя?

Непрості будні Анни, яка працює лікаркою на швидкій допомозі, і намагається зробити життя донечки Каті якомога щасливішим.

Я, Ніна

У центрі сюжету історія телеведучої та блогерки Яніни Соколової, якій вдалося перемогти онкологію.

Кращий фільм визначать глядачі шляхом голосування. Головний приз складає тисячу доларів. Окремо буде проведено конкурс українських короткометражок, знятих у різних жанрах.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.