Бородатій жінці поставили діагноз безпліддя: вона ж попри прогнози лікарів народила сина

Лікарі сказали дівчині, що вона ніколи не матиме дітей, адже у неї з 14 років почала рости борода, й місячні траплялися не частіше двох разів на рік. А вона "не послухалася" медиків і вчинила по-своєму – народила біологічного сина.

Лікарі сказали дівчині, що вона ніколи не матиме дітей, адже у неї з 14 років почала рости борода, й місячні траплялися не частіше двох разів на рік. А вона “не послухалася” медиків і вчинила по-своєму – народила біологічного сина.

До 18 років у Женнев’єв Ваянкур був узагалі відсутній менструальний цикл. Натомість ще в підлітковому віці на обличчі стало рясно появлятися густе чорне волосся. Спочатку це були вуса й бакенбарди. Далі рослинність покрила й щоки з підборіддям.

Лікарі поставили канадійці діагноз – синдром полікістозних яєчників, наголосивши, що вона при такій ситуації ніколи не зможе стати мамою. Прийняти себе такою, як є, Женнев’єв було доволі складно. Волосся росло не лише на обличчі, але й на тілі набагато сильніше, аніж у подруг.

Цикли траплялися раз на пів року. Але бувало й так, що за цілий рік у дівчини не було жодних місячних. Темні густі бакенбарди й вуса добряче попсували юнці життя. Їй хотілося бути такою ж гарною, як решта дівчат, але не виходило. Доводилося постійно голитися, як дебелому чоловіку.

Канадка народила сина й перестала соромитися своєї вади

Шість років тому Ваянкур наважилася піти на побачення наосліп, яке організував її товариш. Так і познайомилася з Марті Робітайлом. Вони почали зустрічатися, а за 3 роки зіграли весілля. В чоловіка вже була донька Емма, і Женнев’єв з радістю замінила її маму.

На шляху до материнства бідолаха зазнала чимало перепон. У неї траплялися викидні, та врешті жінці таки вдалося виносити дитину. Чотири роки тому на світ з’явився синочок Дункан. Останніми роками жінка перестала соромитися своєї вади, більше не голиться і носить бороду, попри численні випадки хейту.

Нові статті

Схожі статті

Холостяк, як знають всі: 74-річний Михайло Поплавський не завжди був самотнім – хто були його жінки

Михайло Поплавський завидний холостяк, але так було не завжди - що відомо про бурхливе особисте життя співочого ректора, який двічі був одружений.

Маркетологи від Бога: в Україні продають щасливе ліжко для тих, хто й досі шукає діточок в капусті

Українські продавці виходять на новий рівень і створюють унікальні оголошення. Вони відразу привертають увагу своєю неабиякою креативністю. Наприклад ось це – про чарівне ліжко.

“Повільніше, пане господарю”: вчені розповіли власникам собак, як правильно спілкуватись із песиком

Нещодавно вчені оприлюднили результати дослідження, метою якого було дізнатись особливості комунікації людей та собак. Як же господарю спілкуватись із песиком, щоб він його розумів краще?

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?