Якщо вдасться вирватися на відпочинок, зробіть його максимально економним: корисні поради для курортників

Звісно, час нині такий, що не до відпочинку. Але іноді все ж треба відволіктися хоч на кілька днів від повсякденних турбот і поринути за кордон, де немає страшних новин і щоразу не завивають сирени.

Звісно, час нині такий, що не до відпочинку. Але іноді все ж треба відірватися хоч на кілька днів від повсякденних турбот і поринути за кордон, де немає страшних новин і щоразу не завивають сирени.

Якщо належите саме до цієї категорії, слід зважити, що розцінки в готелях значно виросли. Порівняно з минулим роком, вони підвищилися приблизно на 54%. Купівельна спроможність українців у зв’язку з війною навпаки знизилася. Отже, слід замислитися, яким чином можна зекономити й без того куценький бюджет.

У міжсезоння відпочивальників небагато і ніхто не заважає

Найперше, не купуйте квитки далеко від дому. Чим менша відстань, тим дешевшою буде дорога. Наземний транспорт забирає більше часу, але коштує в рази дешевше, аніж авіаційний. Та іншого в нашій ситуації й бути не може.

Плануйте подорож на кінець літа. Найдорожчими вважаються червень і липень, а ближче до вересня ціни на житло, продукти й розваги поступово починають знижуватися. Тож і гроші зекономите, і відпочинете у відносному спокої – не буде літнього шуму-гаму від надмірної кількості людей. До того ж у цей період сонце палить не так безжально, отже почуватиметеся набагато комфортніше.

Обов’язково слід відірватися від повсякденних турбот і порелаксувати

Найдешевше коштує відпочинок у міжсезоння. Можливо, слід відкласти поїздку на ще пізніші часи. Таким чином вдасться витратити на відпустку у 2-3 рази менше грошей, аніж у високий сезон.

Обирайте житло якомога далі від пляжу. У такому разі зможете проживати в комфортних умовах, а не в якійсь комірчині, і платити менше. Про ресторани також забудьте. Готуйте самостійно, і тоді відпустка не сильно вдарить по кишені.

Нові статті

Схожі статті

“Повільніше, пане господарю”: вчені розповіли власникам собак, як правильно спілкуватись із песиком

Нещодавно вчені оприлюднили результати дослідження, метою якого було дізнатись особливості комунікації людей та собак. Як же господарю спілкуватись із песиком, щоб він його розумів краще?

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?

“Став банкрутом”: відомий блогер розкрив всі карти щодо фінансів 51-річного Олега Винника – весь в боргах

Тепер стало зрозуміло, чому Олег Винник вирішив повернутись на музичну сцену - відомий блогер приголомшив новиною, що у співака немає на що жити.

3 дівчинки, 3 хлопчика: зіркові мами, у яких народжуються діти однієї статі – Осадча, Ребрик, Решетнік

В українському шоу-бізнесі є зіркові батьки, в яких народжуються діти однієї статі. Розповідаємо, в кого із знаменитих українців вдома – одні принцеси, а хто виховує одних козаків.