Шок для найближчих людей: хлопець нестандартно зробив пропозицію, а вагітна сповістила про стать немовля

Існує певна категорія креативників, які навіть особисте життя перетворюють на щось цікаве і неординарне. Такі люди здатні й пропозицію руки й серця зробити приголомшливою, і новину про майбутнє поповнення в родині подати доволі незвично.

Існує певна категорія креативників, які навіть особисте життя перетворюють на щось цікаве і неординарне. Такі люди здатні й пропозицію руки й серця зробити приголомшливою, і новину про майбутнє поповнення в родині подати доволі незвично.

Освічення в коханні

Б’єнвенідо Агуадо є професійним гонщиком. Тож коли закохався і вирішив зробити коханій пропозицію, придумав доволі екстремальний план. Цікаво, як тільки дівчина пережила подібний шок?!

Дівчина подумала, що коханий травмувався

Мексиканець надумав злякати Марту, буцімто він розбився, а потім уже розповісти, що хоче провести з нею все життя поряд. Звісно, без допомоги друзів не обійшлося. Їм приписувалася функція тримати обручку, а ще відвернути увагу Марти в момент Х, щоб вона не здогадалася, що насправді це розіграш.

Щойно дівчина відвернулася, Б’єнвінідо стрибнув з трампліна, а хлопці перекрили видимість. Марта побачила, що коханий корчиться на землі й подумала, що в Агуадо серйозні травми. Коли ж вона підбігла й обняла спортсмена, той, усміхаючись, простягнув їй каблучку. Спочатку наречена брудно вилаялася, а потім трішки заспокоїлася й відповіла: “Так!”

Повідомлення про стать дитини

Доволі неординарно вирішила сповістити рідним новину про стать майбутньої дитинки Тереза Колесон. Вона запросила гостей, а сама вийшла до них у капелюсі. В самий розпал вечірки вагітна скинула головний убір, і присутні відразу ж втямили, хто в неї невдовзі народиться.

Синій колір волосся – значить, буде хлопчик

До цього правду знала лише подруга Терези, яка й допомогла пофарбувати волосся у синій колір. Майбутня породілля заспокоїла рідню, що перед зміною іміджу консультувалася з гінекологом, і він визнав склад фарби абсолютно нешкідливим для дитинки.

Нові статті

Схожі статті

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.

Холостяк, як знають всі: 74-річний Михайло Поплавський не завжди був самотнім – хто були його жінки

Михайло Поплавський завидний холостяк, але так було не завжди - що відомо про бурхливе особисте життя співочого ректора, який двічі був одружений.

Маркетологи від Бога: в Україні продають щасливе ліжко для тих, хто й досі шукає діточок в капусті

Українські продавці виходять на новий рівень і створюють унікальні оголошення. Вони відразу привертають увагу своєю неабиякою креативністю. Наприклад ось це – про чарівне ліжко.

“Повільніше, пане господарю”: вчені розповіли власникам собак, як правильно спілкуватись із песиком

Нещодавно вчені оприлюднили результати дослідження, метою якого було дізнатись особливості комунікації людей та собак. Як же господарю спілкуватись із песиком, щоб він його розумів краще?