Ім’я українця закарбують в Книзі рекордів Гіннеса двічі: Дмитро Косатий найбільше віджався і підтягнувся

Суботнього дня у Харкові сталася сенсація. Військовий Дмитро Косатий спромігся встановити відразу два рекорди, гідних Книги Гіннесса. Українець поповнив рубрики "Найбільша кількість віджимань на кулаках за 60 сек." та "Найбільша кількість підтягувань за 3 хвилини".

Суботнього дня у Харкові сталася сенсація. Військовий Дмитро Косатий спромігся встановити відразу два рекорди, гідних Книги Гіннесса. Українець поповнив рубрики “Найбільша кількість віджимань на кулаках за 60 сек.” та “Найбільша кількість підтягувань за 3 хвилини”.

Своєю перемогою український захисник зобов’язаний тренерці Олені Приваловій, дієтологині Ірині Стеценко, реабілітологині Ірині Гармаш, відеооператору Денису Мельнику. Щасливий рекордсмен не збирається зупинятися на досягнутому й активно готується до участі в Чемпіонаті світу.

Момент рекорду ретельно фіксується

Під час встановлення світових рекордів були присутні експерти Національного Реєстру Рекордів, тож усе відбувалося згідно з чинними правилами. Таке важливе дійство відвідав навіть харківський мер Ігор Терехов.

Напевно, спортсмен готує ще й нові світові досягнення, але поки що не хоче про них розповідати. Дмитро наголосив, що треба займатися улюбленою справою, вкладати в неї душу й серце. Тоді успіх не забариться.

Перший рекорд Дмитро встановив, бувши курсантом у Житомирі

Тато Косатого теж полюбляв бодибілдинг, але займався цим видом спорту не професійно. Син продовжив батькову традицію і досяг у спорті видатних результатів. Це не перші рекорди українського військового. Ще до повномасштабної війни, у 2020 році, Дмитро поставив рекорд з підйомів та переворотів на відкритому повітрі. За 3 год. 24 хвилини спортсмен спромігся виконати 1001 вправу на перекладині.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.