Справжнісіньке блюзнірство: зробити ляльку з людського черепа, до того ж викраденого

Заради високого мистецтва художниця перейшла всі червоні лінії. Мало того, що познущалася з черепа людини, змайструвавши з нього ляльку, так ще й викрала основу для творчості з… моргу.

Заради високого мистецтва художниця перейшла всі червоні лінії. Мало того, що познущалася з черепа людини, змайструвавши з нього ляльку, так ще й викрала основу для творчості з… моргу.

Звісно, на чорну справу ходила не сама. Катрін Маклін викупила останки людини та перетворила їх на атрибути для продажу у власному інтернет-магазині Kat’s Creepy Creations. Перекласти назву можна як “Жахливі творіння Кет”, і вона повністю відповідає дійсності.

Жахливі лоти з магазину Кет

Американці нині 44 роки, і вона мала б розуміти, що коїть. Та мешканка Салема заради грошей, а можливо, й мистецтва зважилася на подібну ницість. Тепер жінка постала перед судом у Бостоні. Її звинувачують у перевезенні крадених речей.

Виявляється, Маклін придбала відразу дві людські голови. Ці черепи були частково розсічені й передані Гарвардській медичній школі з науковою метою. Та керівник моргу Седрік Лодж вирішив нагріти руки на навчальних посібниках і тихенько збув їх навіженій художниці за 600 доларів.

За цю ляльку з черепа Катрін Маклін притягнули до суду

Катрін хутенько зробила з черепів ляльки й продала в мережі, похвалившись, що іграшки зроблено з людських кісток. Додатково вона попросила людей, спроможних постачати їй матеріал для подальших робіт, відгукнутися.

За подібне цинічній мисткині світить до 10 років ув’язнення, але до читання вироку жінку відпустили додому, тож ще встигне зробити якийсь жахливий експонат. Її Інтернет-магазин, звісно, закрили. Але світлини лотів залишилися, тож можемо “помилуватися” творіннями, що шокують розум і приголомшують душу. Саме так художниця називала свої роботи.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.