Певні породи собак не призначені до виконання команд: не заводьте їх, бо отримаєте неслухняного годованця

Якщо ви не кінолог і не знаєте, як поводитися з собаками, то про певні породи молодших братів краще забути. Деякі пси практично не піддаються дресируванню і будуть помикати господарем, як їм заманеться.

Якщо ви не кінолог і не знаєте, як поводитися з собаками, то про певні породи молодших братів краще забути. Деякі пси практично не піддаються дресуванню і будуть помикати господарем, як їм заманеться.

Афганський хорт

Собаки виглядають елегантно, але в них практично відсутній “інтелект підкорення”. Команду такому псу доведеться повторювати кілька разів і не факт, що він її виконає. Це мисливський вид із чудово розвиненими зором, нюхом і здатністю швидко пересуватися. От тільки виконувати накази людини хорти практично не здатні.

Басенджи

Залишати собаку цієї породи без нагляду не можна. Якщо таке станеться, повернувшись, застанете суцільний безлад. Ці тварини люблять чинити на власний розсуд і потребують від людини чимало уваги.

Бладхаунд

Годованець цієї породи завжди показуватиме власний характер, а увага в нього буде розсіяною. Собака робитиме, що їй заманеться, повністю ігноруючи людські команди.

Англійський бульдог

Дресувати таку самовпевнену собаку надзвичайно складно. Зазвичай пес має власну думку й за вухом не веде, коли господар йому щось наказує.

Чау-чау

Ці милі песики відрізняються незалежністю характеру. Вони мислять по-своєму і можуть відмовитися виконувати команду, якщо повважають її недоцільною. Дуже вперта і норовлива порода.

Бігль

Ця мила тваринка принесе чимало хвилин радості хазяям. От тільки дресувати її – марна справа. Пес не піддасться на команди не тому, що має слабкий рівень інтелекту й не розуміє, про що йдеться. А навпаки ігноруватиме команди через прагнення до незалежності й свавілля.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.