270-кілограмова жінка застрягла в дверях супермаркету і втямила: треба починати схуднення – скинула 133 кг

Після того, як застрягла в дверях супермаркету, жіночка вирішила позбавитися зайвих кілограмів. Вона з 270-кілограмової туші перетворилася практично на Дюймовочку, ставши важити 137 кг.

Після того, як застрягла в дверях супермаркету, жіночка вирішила позбавитися зайвих кілограмів. Вона з 270-кілограмової туші перетворилася практично на Дюймовочку, ставши важити 137 кг.

Дотті Перкінс була схильною до повноти з самого дитинства. Батьки не цікавилися проблемами доньки, тому вона знаходила розраду в їжі. Навіть коли подорослішала, всі стреси заїдала. Лише так могла заспокоїтися.

Дотті набрала 270 кг ваги

А коли Дотті поховала свого 13-річного сина, то взагалі перестала підводитися з ліжка. Постійно їла, не зупиняючись. Хлопчик страждав на дитячий церебральний параліч, тому і прожив так мало. А згорьована матуся, заїдаючи горе, набрала 270 кг. Ходити з такою вагою жінка майже не могла. Доводилося пересуватися в інвалідному візку.

 

Одного разу Перкінс застрягла разом із візком у дверях супермаркету. Жінка втямила – треба щось робити і терміново. Тому звернулася на телебачення у спеціальне шоу, що допомагало людям позбуватися зайвої ваги.

Одного разу жінка застрягла у дверях супермаркету

Досягти бажаного результату вдалося не відразу. На це пішло кілька років і титанічні зусилля. В підсумку Дотті скинула аж 133 кг і врешті відчула себе щасливою. Подібних результатів гладкій жінці допоміг добитися доктор Новзарадан.

Жінка практично не могла пересуватися

Врешті Перкінс змогла змінити гардероб на щось більш пристойне. Вона навіть зустріла кохання і вийшла заміж. От тільки до телебачення в жінки залишилося чимало претензій. За словами Дотті, їй обіцяли оплатити операцію зі зменшення ваги, але не зробили цього. І тепер у неї накопичилися борги. Окрім цього, шоу було змонтовано так, нібито жінка то худла, то знову набирала кілограми. Хоча насправді такого не було – вона постійно скидала вагу весь цей час.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.