Три надійних засоби позбутися запаху поту спекотної днини: спиртові серветки, трави, саморобний дезодорант

Запах поту у спекотні дні докучає багатьом людям. Щойно прийняв душ, вийшов на вулицю і вже вкрився липким шаром поту з неприємним ароматом. Чи є надійні засоби здолати цю літню проблему?

Запах поту у спекотні дні докучає багатьом людям. Щойно прийняв душ, вийшов на вулицю і вже вкрився липким шаром поту з неприємним ароматом. Чи є надійні засоби здолати цю літню проблему?

Спиртові серветки

Неприємний запах від тіла йде через діяльність патогенної мікрофлори, яка розмножується за високої температури надзвичайно активно. Тож окрім приймання душу двічі на день і гоління волосся під пахвами, треба залучати додаткові засоби.

Спиртові серветки звузять потові пори

Чудовою альтернативою у цій справі є антисептик, вироблений на спиртовій основі. Тож перед нанесенням на чисту шкіру дезодоранту чи антиперспіранту слід спочатку скористатися спиртовою серветкою. Подібна процедура допоможе звузити вивідні протоки потових залоз.

Трав’яні ванни

Людям із підвищеною пітливістю бажано застосовувати двічі на тиждень ванни з відваром певних трав. Змішайте по склянці дубової кори, дягелю, по 2 ст.лож. м’яти й листя волоського горіха. Залийте трав’яну суміш 1 л окропу і поставте на плиту, щоб кипіло 5 хвилин.

Трав’яну ванну слід робити двічі на тиждень

Процідіть відвар і додайте у ванну. За бажанням підлийте щось з ефірних олій – лаванди, чайного дерева, евкаліпта, грейпфрута. Ніжитися у воді треба не менше пів години, щоб досягти бажаного ефекту.

Домашній дезодорант

Це ефективний засіб, що дозволяє зменшити процес потовиділення і вбити запах. Задля цього у 150 мл води треба розвести 50 мл лимонного соку й 5 крапель ефірної олії чайного дерева.

Дезодорант проти неприємного запаху тіла можна зробити самотужки

Нанесіть засіб на чисто вимиті пахви й протягом дня забудете про проблеми з неприємним запахом тіла.

Нові статті

Схожі статті

Ірма Вітовська, Ахтем Сеітаблаєв та інші: відатні кінодіячі України отримали президентську нагороду

Відомі українські кінодіячі напередодні Дня українського кіно отримали особисті відзнаки від Президента України. Всього нагороди отримали 11 кінодіячів. Відповідний указ був підписаний 13 вересня.

Ефектна фотосесія посеред інопланетного пейзажу: Ольга Мартиновська з “МастерШефа” знайшла трактор На Марсі

Суддя з "МастерШефу" Ольга Мартиновська показала нові фотографії зі свого відпочинку. Цього разу вона майнула подалі від Чорного моря і опинилась… посеред марсіанських пейзажів.

“Ми переїхали”: 30-річна дружина Віктора Павліка вперше провела екскурсію новою квартирою (ФОТО)

Нарешті здійснилась мрія бізнесвумен Катерини Репяхової та вона разом із Віктором Павлік і Михасиком переїхали до нової квартири - як вона виглядає?

Згадайте смак дитинства: як приготувати пухкий манник лише з 1 склянки сметани – швидко та дешево

Манник вийде нереально смачним, навіть якщо ви зовсім не вмієте готувати - рецепт пухкої та ніжної випічки лише з однієї склянки сметани. Покроково.