Родину львів’ян врятував янгол-охоронець чи провидіння: всі живі, лише одна малюсінька подряпинка

Віра Бойко зі Львова мешкає якраз в одному з тих будинків, на які прийшовся нічний "братський" удар від "кинджалів" 6 липня. Напевно, жінка народилася під щасливою зорею, оскільки їй самій якимсь дивом вдалося врятуватися і дітей зі зруйнованого житла витягнути.

Віра Бойко зі Львова мешкає якраз в одному з тих будинків, на які прийшовся нічний “братський” удар від “кинджалів” 6 липня. Напевно, жінка народилася під щасливою зорею, оскільки їй самій якимсь дивом вдалося врятуватися і дітей зі зруйнованого житла витягнути.

На своїй сторінці у Фейсбуку пані Віра поділилася страшними нічними подробицями. 7 липня вона мала відзначати день народження. Та тепер їх буде цілих два. Додасться ще й 6-те число.

Від будинку майже нічого не залишилося

Раніше під час повітряної тривоги жінка лише переверталася на інший бік, посилаючи прокльони в бік рашистів. Але цього разу чомусь стало тривожно. Віра почала переглядати повідомлення в Телеграмі. І тут гахнуло зовсім неподалік.

Жінка схопилася з ліжка, підхопила на руки найменшого синочка разом із ковдрою і сховалася у ванній. Хлоп’я попросило, щоб матуся зачинила двері. Вона взялася за ручку, і тут стався ще один приліт. Дверей не стало, залишилася лише ручка. Рами з вікон позносило, вхідні двері заклинило, довкола все всипане цеглою.

Двійнята, яким по 13 років, вискочили в коридор. Віра вдягнула малого, знайшла документи, чуючи крики людей, що опинилися під завалами та у вогні в сусідньому будинку. Визирнула у вікно й гукнула, щоб допомогли відчинити двері.

Пані Віра відбулася лише подряпиною

Сусіди звільнили прохід, то чоловік із дітьми спустився вниз, а Віра ще на трішки залишилася, щоб відшукати кота. До папужок навіть не заглядала, перебуваючи в упевненості, що вони загинули, хоча насправді пташки виявилися живими.

Збираючись поспіхом, забула взяти гроші з заначки, хоча чомусь прихопила косметику. Разом із родиною вирішили бігти у бік парку. І тут стався третій приліт. Перелякана жінка лише присіла, а от синочок вчинив усе правильно – лігши на землю, роззявивши рот і прикривши вуха руками.

Вже після відбою повітряної тривоги Віра відвела дітей до родичів, а сама повернулася, щоб таки знайти кота. Вона спочатку навіть не усвідомила, як їй поталанило. І байдуже, що тепер їм немає де жити, але ж всі члени родини живі. А в самої жінки на нозі лише одна подряпина.

Нові статті

Схожі статті

Цей лайфхак зекономить ваш час і сили! Як потрібно прати штори та тюлі, щоб не прасувати потім – працює 100%

Постійно прасуєте все після прання, але не хочете цього робити - вихід є! Що потрібно зробити, щоб штори та тюлі були рівними після "очищувальних процедур".

“Міс Всесвіт 2024”: як виглядає 80-річна бабуся трьох онуків, що вийшла в фінал щорічного конкурсу

В 2024 році фіналісткою конкурсу "Міс Всесвіт" стала… 80-річна бабуся. Чой Сун Хва зуміла миттєво стати знаменитістю завдяки міжнародному конкурсу і набула статусу найстаршої моделі.

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.