Зробили ремонт? Не відкладайте далеко малярну стрічку: вона ще згодиться для різних побутових потреб

Зазвичай малярну стрічку використовують виключно під час проведення ремонту, щоб не забруднити певні поверхні фарбою чи клеєм. Після цього вона валяється в закутку на поличці без діла. Між тим цей предмет може знайти чимало інших сфер для застосування.

Зазвичай малярну стрічку використовують виключно під час проведення ремонту, щоб не забруднити певні поверхні фарбою чи клеєм. Після цього вона валяється в закутку на поличці без діла. Між тим цей предмет може знайти чимало інших сфер для застосування.

Позбуваємося шерсті

Котячий й собачий смух здатен зіпсувати настрій надовго. Особливо, коли доводиться відчищати пушинки з власного одягу. У період линяння домашнього годованця просто тримайте рулончик малярної стрічки під рукою, і жодних проблем не виникне.

За допомогою малярної стрічки можна позбутися шерсті з одягу

Намотайте на руку стрічки липким боком назовні й проведіть по штанах чи спідниці. Всі ворсинки залишаться на стрічці, а одяг стане ідеально чистим.

Розрізаємо трубу

Іноді виникає необхідність розділити округлий предмет, наприклад, трубу, на дві частини. Якщо подібне робиться на око, то неодмінно вийде косо-криво. У такому разі наклейте малярну стрічку на місце майбутнього розтину, маркером зробіть розмітку по краю.

За допомогою малярної стрічки можна рівно розрізати трубу

Стрічку зніміть, а по накресленій лінії ріжте. Запевняємо, вийде ідеально рівний надріз.

Робимо безпечний простір

Не секрет, що дітлахи проявляють неабияку цікавість до всього, що несе потенційну небезпеку. Електричні розетки не виключення. Щоб малеча не запхнула в отвори цвяшок чи якийсь інший тонкий предмет, просто заліпіть їх малярною стрічкою. Можна бути спокійними – сама стрічка в дитини не викличе жодного інтересу.

За допомогою малярної стрічки можна заклеїти розетки від дітей

Малярна стрічка не залишає слідів після її видалення, тож користуватися нею можна за будь-яких обставин, не переживаючи за стан довколишнього простору.

Нові статті

Схожі статті

“Протягнути руку”: соліст з гурту “Антитіла” Тарас Тополя розповів про ставлення до Олега Винника

37-річний соліст гурту "Антитіла" Тарас Тополя прокоментував поведінку колеги по сцені, Олега Винника, який виїхав з України. Як він відноситься до кумира вовчиць та чи готовий з ним здороватися?

Понад 40 тисяч гривень: 31-річна KOLA похизувалась подарунками від чоловіка – сумка, прикраси й не тільки

Нещодавно співачка KOLA розповіла, що вийшла заміж за чоловіка-іноземця, а згодом показала коштовні подарунки від нього - що найдорожче дарував обранець для артистки?

Схожість зашкалює: 49-річний Святослав Вакарчук показався разом із мамою – однакові губи, ніс та очі

Святослав Вакарчук хоч і публічна людина, але про своє життя мало що розповідає, співак досі офіційно не сказав, хто його дружина, але свою маму соліст "Океану Ельзи" публікує часто - як виглядає?

В березні 2025-го: уряд України проведе масштабну індексацію пенсій. Хто отримуватиме на 17% більше?

Український кабінет міністрів запланував провести масштабну індексацію пенсій. Хто зможе отримувати на 17% більше вже з березня 2025 року? "Один Факт" розбирався в деталях.