Миті зустрічі мами з дітьми найщасливіші: особливо вони щемкі, коли дітей повертають з окупованих територій

Дорослі дядечка грають у свої геополітичні ігри, пересуваючи кордони з місця на місце, немов фігури на шаховій дошці. І за кожним подібним переміщенням приховуються біль і страждання мільйонів ні в чому не повинних людей.

Дорослі дядечка грають у свої геополітичні ігри, пересуваючи кордони з місця на місце, немов фігури на шаховій дошці. І за кожним подібним переміщенням приховуються біль і страждання мільйонів ні в чому не повинних людей.

Раніше вони жили у своїх будинках, працювали, ростили дітей. Тепер це все пішло шкереберть. Дійшло до того, що не лише дорослі люди опиняються в полоні, але й маленькі діти стають заручниками, опинившись по той бік барикад.

6 липня

Зустріч полонених, яких Україна повертає додому, завжди розчулює до сліз. Ніхто не міг стримати сліз, коли привезли двох діточок, які півтора року не бачили свою матусю. Жінка – бойовий медик. Вона також перебувала в російському полоні, але її звільнили торік у жовтні. На жаль, радість повернення на батьківщину була затьмарена усвідомленням, що її діти – Варя, якій 10 років, і Ренат, якому 6 рочків, – залишилися на ворожій території.

Мама обійняла своїх дітей уперше за півтора року

Тепер брата й сестру повернули до родини. Жінка зустрічала швидку, в якій везли дітей, і ніяк не могла нарадітися своєму щастю. Маленький Ренат, обнімаючи рідну матусю, похвалився, що йому вже 6 років. Свій день народження малюк зустрічав на чужині.

13 липня

За кілька днів відбулася ще одна радісна зустріч. Додому повернулися ще дві сестрички, які перебували на тимчасово окупованій території. Дітей з батьками розлучили з самого початку активної фази війни.

Дві сестрички повернулися додому з окупації

Сестрами, яким 5 і 12 років, опікувалася бабуся. Жінка навідріз відмовлялася віддавати дівчаток рідній матері, навіть коли жінка повернулася з полону. Офісу омбудсмана довелося докласти чимало зусиль, аби діти врешті змогли обійняти найріднішу людину на світі. Врешті ця щаслива мить настала.

Нові статті

Схожі статті

У магазині такого точно не купите: як приготувати вівсяний кекс із ягодами за 20 хвилин. Час пішов!

Настала осінь, холодні вечори, і це ідеальний час для того, щоб приготувати смачну та ароматну випічку - рецепт пухкого вівсяного кексу з ягодами.

Знайомство на роботі і пропозиція через 1.5 місяці: Христина Решетнік пригадала, як дружиною стала

Дружина ведучого телешоу "Холостяк" Григорія Решетніка пригадала той час, коли ще не була заміжня. Блогерка та багатодітна мама розповіла, якою була пропозиція руки та серця від коханого Григорія.

Щасливій історії настав кінець: що стало останньою крапкою у шлюбі Соломії Вітвіцької з Владом Кочатковим

Наразі Соломія Вітвіцька зустрічається з Олексієм Ситайло, який захищає Україну, але до нього у телеведучої 1+1 був шлюб із режисером Владом Кочатковим, який тривав 8 років - чому розлучились?

Не холостячка, як думають всі: 39-річна Тіна Кароль висловилась про своє заміжжя з олігархом – можна вітати?

Тіні Кароль все життя приписують романи, але вона їх не коментує - а можливо вона вже одружена, але приховує це? Поп-діва висловилась про заміжжя з оліграхом.