Двоє ведмедів в київському зоопарку розкошують: новий вольєр обладнали всіма зручностями укупі з басейном

У Київському зоопарку продовжують дбати про тварин, постійно покращуючи їхні умови перебування. Останнім часом оновили вольєр для ведмедів та зробили авіарій для рідкісних папуг жако.

У Київському зоопарку продовжують дбати про тварин, постійно покращуючи їхні умови перебування. Останнім часом оновили вольєр для ведмедів та зробили авіарій для рідкісних папуг жако.

Два ведмеді

У КиївЗоо вирішили об’єднати двох видів ведмежого сімейства – тянь-шанського та уссурійського білогрудого. Для тварин-велетнів оновили вольєр. Споруда чимала за розмірами – 1200 кв.м.

Ведмедиця Чудо

Тут вільно почувають себе ведмідь Боб та ведмедиця Чудо. Для ведмедів в оновленому місці проживання створено всі зручності – можна відпочити в гамаках, сховатися у барлогах, погратися у спеціальні іграшки чи поточити кігті за допомогою кігтеточки. Є можливість також поплюскатися в басейні з водограєм.

Ведмідь Боб

У кожної з тварин свій барліг, тож показуються на люди вони за власним бажанням. Тянь-шанській ведмедиці вже минуло 25 років. У такому поважному віці клишонога тварина потребує підвищеної уваги з боку доглядачів. Уссурійський Боб із білою грудкою є учасником програми зі збереження видів ESB.

Тварини з’їдають до 30 кг їжі за день. Якогось особливого меню ведмеді не потребують. З насолодою ласують овочами, фруктами, ягодами, горіхами, насінням, зеленню. Не відмовляються від м’ясця з рибкою. Звісно ж, не обходиться без улюблених ведмежих ласощів – меду.

Дві папуги

Торік у Київському зоопарку з’явилося сімейство папуг жако, яких дивом вдалося врятувати. Птахи перебували в жалюгідному стані – були хворі й налякані. Нині ж чудово себе почувають в новому авіарії.

Папуга Жако

Для пернатих пожильців облаштували місце проживання гілками дерев, годівничками, іграшками, присадками, декоративним фонтанчиком та відсвіжним туманно-крапельним розпилювачем.

Нові статті

Схожі статті

Цей лайфхак зекономить ваш час і сили! Як потрібно прати штори та тюлі, щоб не прасувати потім – працює 100%

Постійно прасуєте все після прання, але не хочете цього робити - вихід є! Що потрібно зробити, щоб штори та тюлі були рівними після "очищувальних процедур".

“Міс Всесвіт 2024”: як виглядає 80-річна бабуся трьох онуків, що вийшла в фінал щорічного конкурсу

В 2024 році фіналісткою конкурсу "Міс Всесвіт" стала… 80-річна бабуся. Чой Сун Хва зуміла миттєво стати знаменитістю завдяки міжнародному конкурсу і набула статусу найстаршої моделі.

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.