Віталій Кличко сипле перлами наліво й направо: подібної самоіронії годі й чекати від інших політиків

Далеко не кожен чиновник здатен весело посміятися над власними словесними ляпами. Киянам поталанило. Очільник їхнього міста Віталій Кличко не соромиться своїх слів. І якщо вже бовкнув, то бовкнув.

Далеко не кожен чиновник здатен весело посміятися над власними словесними ляпами. Киянам поталанило. Очільник їхнього міста Віталій Кличко не соромиться своїх слів. І якщо вже бовкнув, то бовкнув.

Мер навіть восени 2020 року видав книжку власних перлів. Перегорнути сторінки у примірнику неможливо. Книжка просто розкладається на кшталт гармошки. Включно з обкладинкою вона містить 16 цитат, висловлених паном Кличком у різні роки. Подібній самоіронії можна лише позаздрити.

Відтоді скарбничка мера поповнилася й іншими цікавими фразами. На днях пан Віталій розповів анекдот на прохання журналістки, в якому була така фраза: “У Кличка стоїть, а в путіна впав…” І на тобі – другий приліт по Кримському мосту. А скляний міст братів Кличків продовжує стояти навіть після влучання російської ракети. Як бачимо, вже дійшла черга до другого тому книжки-розкладки.

Напевно, найвідомішою фразою-мемом від столичного мера є така:

“А сьогодні в завтрашній день не всі можуть дивитися. Вірніше, дивитися можуть не тільки всі, мало хто може це робити”.

Саме вона була покладена на музику.

Але є й чимало інших геніальних висловів оратора-спортсмена:

“Все ж йшли в парламент працювати головою. Головою у деяких не дуже виходить, тому в хід пішли кулаки. Як професіонал в цій справі можу сказати, що кулаками у них теж не дуже добре виходило”.

А це вже щось надміру філософське:

“Уже завтра сьогодні стане вчора”.

Та й проти цих висловів навряд чи хтось висуне заперечення, як би кумедно вони не звучали:

“Крок вліво, крок вправо – два кроки”.

“Образити боксера може кожен, але не кожен може встигнути попросити вибачення”.

Нові статті

Схожі статті

Ірма Вітовська, Ахтем Сеітаблаєв та інші: відатні кінодіячі України отримали президентську нагороду

Відомі українські кінодіячі напередодні Дня українського кіно отримали особисті відзнаки від Президента України. Всього нагороди отримали 11 кінодіячів. Відповідний указ був підписаний 13 вересня.

Ефектна фотосесія посеред інопланетного пейзажу: Ольга Мартиновська з “МастерШефа” знайшла трактор На Марсі

Суддя з "МастерШефу" Ольга Мартиновська показала нові фотографії зі свого відпочинку. Цього разу вона майнула подалі від Чорного моря і опинилась… посеред марсіанських пейзажів.

“Ми переїхали”: 30-річна дружина Віктора Павліка вперше провела екскурсію новою квартирою (ФОТО)

Нарешті здійснилась мрія бізнесвумен Катерини Репяхової та вона разом із Віктором Павлік і Михасиком переїхали до нової квартири - як вона виглядає?

Згадайте смак дитинства: як приготувати пухкий манник лише з 1 склянки сметани – швидко та дешево

Манник вийде нереально смачним, навіть якщо ви зовсім не вмієте готувати - рецепт пухкої та ніжної випічки лише з однієї склянки сметани. Покроково.