Фейкомети поховали Ляшка, відправили до Канади Щура: а Джонні Деппа взагалі заслали до москви

Всім відомий факт, що росіяни завжди перекручують факти й продукують купу фейків. Не цураються вплутувати у свою брехню навіть відомих людей. Іноді доходить до справжнього абсурду.

Всім відомий факт, що росіяни завжди перекручують факти й продукують купу фейків. Не цураються вплутувати у свою брехню навіть відомих людей. Іноді доходить до справжнього абсурду.

Майкл Щур – іноземець

В російській пресі частенько мусується питання про солдатів НАТО, які воюють на теренах України. Хтось із Z-воєнкорів навіть продемонстрував фото військового у формі з канадським прапором. У підписі до фото йшлося, що іноземний найманець воює на Луганщині, а орки начебто дуже сильно пошерстили Міжнародний легіон ЗСУ.

Казкарі не врахували лише одного. Майкл Щур, якого вони видали за канадського військового, насправді є громадянином України Романом Вінтонівом. Відомий журналіст працював у проєкті “Телебачення Торонто”, а нині перебуває у теробороні. Канадський прапор на патчі українець на псевдо Майкл Щур начепив на форму ще у травні 2022 року, на радощах, що до Києва завітав Джастін Трюдо, прем’єр-міністр Канади.

Олег Ляшко – поховали в Саратові

Колишньому нардепу не пощастило ще більше. Його фото росіяни видали за загиблого російського солдата Олега Валерійовича Лещенкова. Сповістили, що він справжній герой, народився в Сизрані й загинув під Бахмутом у січні 2023 року.

Під дописом меморіалу “героїв” з’явилася купа слів співчуття, допоки він не потрапив на очі комусь з українців. Після жартівливих коментарів пост відразу ж видалили, але ж скріншоти залишилися.

Джонні Депп приїде до москви

Російські медіапомийки довго розводили фейки про зірку Голлівуду. Вони показували відео, де актор висловлював щиру підтримку росіянам. А ще було зроблено вкид про приїзд Деппа до Москви. Буцімто він восени приїде до росії задля запису дуету з місцевим гуртом.

Джонні Депп уже був у Москві – більше не збирається

Врешті менеджери знаменитості внесли ясність у питання, пояснивши, що відео було знято, коли в москві дебютувала стрічка “Жанна Дюбарі”. А от поїздки до москви в планах актора взагалі немає.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?