Носо-губні зморшки можуть зіпсувати життя: позбуваємося неприємності в домашніх умовах

Багато хто бажає позбутися зморшок навколо рота без операційного втручання. Та далеко не всі вірять, що носо-губні складки є можливість розрівняти без кардинальних процедур. Усе ж варто спробувати й переконатися, що існують консервативні методи здолання проблеми.

Багато хто бажає позбутися зморшок навколо рота без операційного втручання. Та далеко не всі вірять, що носо-губні складки є можливість розрівняти без кардинальних процедур. Усе ж варто спробувати й переконатися, що існують консервативні методи здолання проблеми.

Зволожуйте шкіру

Зволожуйте шкіру двічі на день

Візьміть за правило двічі на день застосовувати зволожувач, що підходить до вашого типу шкіри. Це підвищить еластичність і зменшить зморшки.

Захищайтесь від сонця

Ультрафіолет не сприяє молодості шкіри й викликає появу нових зморшків. Тому в разі довгого перебування на свіжому повітрі обов’язково застосовуйте крем, що має захисний фактор SPF. До речі, це потрібно робити не лише в сонячні дні, але й коли небо вкрите хмарами.

Правильно доглядайте

Користуйтеся виключно м’якими засобами для очищення, щоб не пошкодити тонку структуру обличчя. Косметику обирайте відповідно до типу шкіри. А під час масажу уникайте різкого натискування чи пощипування.

Масаж обличчя

Масаж має бути легким

Візьміть за правило робити масаж обличчя. Це призведе до покращення кровообігу, підтягне шкіру, а значить, і зменшить глибину зморшок. Бажано застосовувати процедуру щодня чи хоча б кілька разів на тиждень. Обов’язково робіть це з натуральними оліями – кокосовою, жожоба тощо.

Дотримуйтеся здорового способу життя

Щоб виглядати молодшою за свої роки, треба залучати помірні фізичні навантаження й правильно харчуватися. У раціоні мають бути присутніми овочі, фрукти, певна кількість жирів та білків і вдосталь вітамінів із мінералами. Це відразу позитивно відобразиться на стані шкіри обличчі.

Нові статті

Схожі статті

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.