Сумна доля спіткала двох собак: одна довго очікувала хазяїна біля траси, інша пережила окупацію Херсона

Необачні людські вчинки можуть негативно відбиватися й на долі тварин. Так, один песик чекав понад місяць свого господаря на трасі, а інша собачка нажила купу фобій після перебування в окупації.

Необачні людські вчинки можуть негативно відбиватися й на долі тварин. Так, один песик чекав понад місяць свого господаря на трасі, а інша собачка нажила купу фобій після перебування в окупації.

Хатіко з-під Кропивницького

Цього песика всі стали називати Хатіко. Він більш як місяць сидів біля траси в очікуванні господаря. Водії маршрутних таксі частенько підгодовували бідолаху. Пішов поголос, і песика тимчасово забрала мешканка Кропивницького Наталія Незвиська, здолавши 40 км до місця перебування вірного собаки – поблизу села Могутнє.

Хатіко з Кропивниччини

Жінка підманула тварину курячими стегенцями, забрала додому і взялася за пошуки нових хазяїв. Хатіко виявився лагідним собакою. Видно, що ніколи не сидів на ланцюгу і дуже боїться, коли хтось махає руками. Напевно, тварину били раніше.

Брама з Херсона

Наталя Святокум із Новомиргорода має сумний досвід спілкування з собакою з Херсона. Браму, яка мимоволі стала жертвою війни, родина взяла з собачого притулку. Вона велика і сильна, але дуже надломлена подіями, які довелося пережити.

Господарі попервах боялися, що велика Брама стане ображати їхню маленьку Жульку. Натомість усе вийшло навпаки. Саме старожилка тероризувала гостю – гарчала і намагалася вкусити, допоки не звикла, а та й не думала давати гідну відсіч – далося взнаки життя в окупації.

Брама з Херсона подружилася з місцевою Жулькою

Херсонська собака ладна поступитися місцем біля миски усім – курчатам чи кошенятам. Натомість охоронницею є ідеальною. Відчувається, що тварина пройшла пекло. Вона страшенно боїться будь-яких дахів. Її неможливо завести ані в будинок, ані в будку. Господар Володимир зробив навіс, але Брама й під ним не наважується спати. Вочевидь на очах собаки падав дах, і вона, можливо, якийсь час перебувала під завалами.

Також тварина боїться великої води – дається взнаки вибух на Каховській ГЕС. А коли трапляється гроза, з собакою коїться щось несусвітнє – кидається врізнобіч і не усвідомлює, що відбувається довкола.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.