Шоколадна випічка за 5 хвилин у мікрохвильовій печі: швидко, легко і при цьому дуже смачно

Смачний кекс до чаю можна приготувати буквально за 5 хвилин. Тож опануйте цю методику і тоді завжди зможете почастувати гостей смачненьким, навіть якщо вони завітали без запрошення.

Смачний кекс до чаю можна приготувати буквально за 5 хвилин. Тож опануйте цю методику і тоді завжди зможете почастувати гостей смачненьким, навіть якщо вони завітали без запрошення.

Робиться усе дуже просто – у звичайних стаканчиках, а випікається у мікрохвильовій печі. Продукти потрібні ті, що завжди знайдуться в холодильнику. При цьому виходить довершений смак.

Вам знадобиться:

  • 4 ст.лож. борошна;
  • 1 яйце;
  • 3 ст.лож. молока;
  • 4 ст.лож. цукру;
  • 1 ст.лож. какао;
  • 2 ст.лож. олії;
  • 0,25 ч.лож. розпушувача;
  • 1 дрібка солі.
До сухих інгредієнтів – борошна, цукру, какао – додайте молоко й олію

Щоб приготувати шоколадний кекс за лічені хвилини, у мисочці змішайте цукор, какао, борошно, розпушувач. Якщо полюбляєте насичений шоколад, можете подвоїти кількість какао або взяти одну ложку з гіркою. Залийте суху суміш молоком, додайте олію і збите яйце. Все ретельно перемішайте.

Заповнюйте форми рідким тістом на дві третини, щоб було куди рости

Стаканчики, придатні для використання у мікрохвильовій печі, змастіть олією. Розлийте суміш по формах, наливаючи на дві третини об’єму. Більше не можна, адже випічка в процесі почне зростати.

За хвилину отримаєте смачну випічку, яку для краси присипте цукровою пудрою

Виставте час: 1 хвилину. В залежності від потужності приладу та розмірів посуду, можливо, знадобиться 1,5 хвилини. Все, можете діставати випічку і присипати для краси цукровою пудрою. Тепер заварюйте ароматний чай і ласуйте напоєм зі швидким десертом та ведіть щиросердечні розмови з друзями.

Нові статті

Схожі статті

“Для мене це табу”: 38-річна Злата Огнєвіч розповіла, що була в стосунках з одруженим чоловіком – подробиці

Співачці Златі Огнєвіч не дуже щастить у коханні навіть після шоу "Холостячка". Нещодавно зірка розповіла, що одним із її романів був із одруженим чоловіком - що відомо?

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?